Celtics (5-2) tar emot ett tidigare skadedrabbat Nets (4-4) i afton. Det är aldrig lätt att vinna i TD Garden och då inte heller om du ställer upp med ett brandskattat lag på banan. Nets får tillbaka Cam Johnson i afton och det är positivt. MEN. Celtics är storfavoriter och kommer inte förlora den här outingen. Oddsen är på tok för låga för Celtics, men det finns ett spelvärde i att komba Celtics som vinnare och en totalpoäng under 226. Den tar jag till goda 2.02 hos Unibet .

Värt att notera:

1. Celtics superstar Jayson Tatum har ligans nästa högsta field goal percentage med spelare som snittar +25 poäng per match. Bara Nuggets Jokic som har högre. Imponerande!

2. Celtics har startat sin säsong på allra bästa sätt och är 5-2. Tatum snittar +30 poäng, nyförvärvet Porzingis skjuter ofta och gärna och bollarna trillar i. Nyförvärvet Holiday, tillsammans med White, ser till att defensiven håller ställningarna. Celtics ÄR bra!

3. Nets spelade riktigt lovvärt mot Clippers härförleden, trots alla skador. Det var lagets reserver från bänken som tog klivet fram och var enormt starka.

4. Celtics är 0-2 över sina senaste matcher emedan Nets är 4-2 över sina sex senaste.

5. Nets har som sagt på tok för många skador för att kunna matcha NBA-contender Celtics i min värld. Celtics är nr 7 i ligan gällande shooting percentage och nr 3 i defensive raring. Det är starka papper. Med det sagt tilltalas jag av oddset Celtics-seger och U226 poäng. Nets saknar sin bäste poängplockare och möter ett av ligans bästa defense.

6. Celtics-Nets har mötts i 211 matcher under grundsäsongen genom åren. Celtics är 137-74, MEN notera detta; Celtics är 9-1 över de 10 senaste matcherna lagen emellan.

Celtics kommer vinna den här outingen komfortabelt, men jag hoppas laget kommer vila ett antal starters i slutet på fjärde kvarten och därmed håller nere sin scoring. Jag tilltalas av komben Celtics-seger och under 226 totalt gjorda poäng till oddset 2.02 hos Unibet .

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip