Game 7 och ett sista speltips i den här serien mellan Celtics och Heat.

Vilken helt sinnessjuk matchserie! Jag var och är övertygad om Celtics-vinst i den här outingen, men när det stod 0-3 var det få som trodde på en vändning (även jag). Till dags dato i NBA-historien är lag som ligger under med 0-3 i slutspel = 0-150. Det säger det mesta. Skall Celtics skapa historia och göra det till 1-150? Jag tror det. Celtics har momentum nu och får även tillbaka viktige Brogdon i game 7.

Jag finner spelvärdet i att Boston vinner och att den totala poängen går över 203,5 poäng totalt. 2,48 i odds hos Unibet . Jag tar det!

Värt att notera:

1. Det är som sagt inget lag som vänt 0-3 till att vinna med 4-3 i NBAs historia. 1951 hade Knicks chansen, men brände. 1994 hade Nuggets chansen och brände. 2003 hade Portland chansen och brände. Idag är det Celtics tur. Historia kommer att skrivas.

2. Celtics har varit starka över de tre senaste matcherna och det syns att fler spelare tar ansvar även i offensiven. Tatum är "gurun", men Brown har varit en av de som lyckats skaka av sig en svag offensiv inledning av matchserien. Senast gjorde han 26 poäng och då ligger han på rätt nivå. Brown nöp även 10 returer, tre assist och två steals. På den nivån; då vinner Celtics.

3. Celtics Brogdon är tillbaka efter skada och det är en viktig kugge från bänken. Han missar sällan ett trepoängsskott när han tar dem och det är det som varit skillnaden över de tre senaste matcherna - Celtics har vågat ta skott. Ofta.

4. Heat har haft enormt svårt att stå emot Celtics när deras skytte har ökat och varit mer pricksäkert än i de tidiga matcherna. Det Heat måste göra för att ha en chans i afton ör att hänga kvar i Celtics hasor om de sticker iväg poängmässigt. Celtics har inte lyckats stänga matcherna när de haft chansen (förutom game 5). Det är Heats chans. Hänga med så länge som möjligt för att utnyttja Celtics eventuella svaghet i tredje kvarten.

5. Jag tycker det är intressant att notera att såväl Celtics Tatum som Heats Butler är duktiga i game 7 om vi ser till deras tidigare historiska outings. De har haft starka prestationer och det gör att spelvärdet om Ö203,5 poäng totalt är intressant. Noteras bör att varje match i den här serien har gått över 203,5 poäng totalt. Det ligger i sin natur att även den här avgörande fajten kommer kliva över 203,5 poäng. Ta det oddset!

6. En av orsakerna till Heats dipp i den här matchserien är Bam Adebayo som tyvärr spelat som sämst när det gällt som mest. Han var stark i de första matcherna, men har gradvis gått från bra till direkt svag i game 6. Det håller inte.

7. Celtics Tatum har verkligen levererat i den här matchserien och har snittat +30 poäng i fyra matcher av sex. Han har varit som bäst när det gällt som mest . I nio av sexton slutspelsmatcher har han satt +30 poäng och det är det du vill se av din superstar. Notera att Tatum också har varit vid free throw-linjen +10 gånger per outing, då han levererat +30 poäng.

Jag spelar på att Celtic skapar historia. Deras skytte har haft grymt skön spridning på olika spelare över de senaste matcherna och när Tatum + Brown snittar över 55 poäng själva, då blir det svårt för Heat. Om vi tittar på Heat måste deras toppduo Butler och Adebayo upp en nivå, annars funkar det inte. Mitt speltips finner spelvärdet i komben Celtics-vinst + att det görs över 203,5 poäng totalt i matchen och oddset finner du hos Unibet .com.

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip