Anadolu Efes har varit en följetong för mig den här säsongen spelmässigt. Laget toppar EuroLeague och spelar en väldigt rolig basket att titta på. Nu fick man tillbaka sin stjärna Shane Larkin från skada senast men hans minuter var begränsad. Ändå var det han som fick kliva in och ta det sista skottet mot Maccabi tidigare i veckan. Det valet går att ifrågasätta från tränaren då det fanns spelare som haft bättre matcher än Larkin hade den kvällen. Skottet missade och det innebar den fjärde förlusten för säsongen i EuroLeague för turkarna. Nu ska man försöka studsa tillbaka mot ett sargat Olympiacos. Förlusten för Efes gjorde så att deras vinstsvit på elva raka segrar bröts.

Olympiacos är en av turneringens mest anrika klubbar. Bara senaste 15 åren har vi vant oss vid att se laget nå Final Four ledde av Spanoulis. Nu börjar han bli gammal och laget har inte riktigt hittat någon ersättare för fanbäraren av samma kaliber. Nu har klubben fått in McKissic på shooting guard-positionen för att förstärka offensivt. I sina två matcher med laget har han snittat 18 poäng. Det är minst sagt en lovande start!

Jag tror inte Olympiacos kommer kunna hänga med i Efes springspel. Larkin har fått en match i kroppen nu och är med all säkerhet revanschsugen efter insatsen senast. Det finns offensiv kraft hos gästerna. Frågetecknen finns i defensiven. Nu när Efes har en full trupp tillgänglig för spel finns det få lag som kan matcha den här offensiva maskinen. Poänglinan på 158.5 känns något låg. Jag förväntade mig över minst över 160 poäng till jämna odds när oddsen släpptes.

Speltips: Över 158,5 poäng i matchen – odds 1.90 hos bet365

bet365 livestreamar alla EuroLeague-matcher

This is the stats tab
This is the post tip