En rek till från franska högstaligan. Ger er även här en bonusmatch efter ifall matchen inte spelas.

Villeneuve (4) - Chartres (1)

Mattenet (59) - Gerell (37)

Mattenet 4-5 i matcher
Gerell 7-4 i matcher

Först och främst. Detta var senast de möttes. Ni MÅSTE in och kika, en av de längsta bollarna som någonsin spelats på den här nivån? Att den sedan händer vid 3-3 10-10 gör det hela ännu mer galet.

https://www.youtube.com/watch?v=Znl8R29gDhg

Den matchen vann sedan Gerell.

Gerell vann senast. Har bättre världsranking och bättre kvot i ligan. Ändå tror jag på Mattenet? Jajjemus.

Mattenet har varit en helt annan spelare de sista 2-3 åren än den han var när han slog igenom. Motivationsbrist? Personliga problem? Ingen aning, men något måste ha hänt. Men det kanske han vänt på nu, för hans spel i Ungerns pro tour för någon vecka sen var den gamle Mattenet igen, om inte bättre. En enormt publikvänlig lirare som har en sjuk träff på bollen. Tam i returspelet är han, förutom sin backhandflipp vill säga. Men just den kommer användas friskt här.

Gerell då? Nja inte spelat så mycket internationellt i år men stabil i ligan och går nästan alltid bra i ligan. Men nej, jag tror inte på honom här. Han har en av världens bästa servar, men gillar inte alls när spelare backhandflippar på den, och det kommer Mattenet göra frekvent.

Returnerar Mattenet som jag tror så kommer det bli mängder av långa bolldueller. Och spelar Mattnet som i Ungern har jag svårt att se att Gerell går vinnandes ur denna kampen. Oddsen säger att Gerell är favorit, men med nuvarande formkurvor och matchbilden som kommer vara skulle jag säga att Mattenet är knapp favorit här.

2.10 känns därför väldigt spelvärt och jag kommer spela 3/5 units på den.

3-1 Mattenet?

BONUSMATCH.
Nuytinck - Flore. 1.80 på Flore spelar jag 3/5 units.

Lycka till vid rygg.

This is the stats tab
This is the post tip