U-21 EM går in på dag två. Och de två som gick vidare från första gruppspelet är nu vidare till ännu ett gruppspel på fyra personer där alla matcher spelas idag. Dessutom kliver nu de seedade spelarna in, däribland en av favoriterna Anton Källberg och Elias Ranefur.

Said Ismailov (210) - Claus Nielsen (291)

Ismailov var i grupp 2 igår, dvs näst högst seedad i det första gruppspelet. Där hade han inga problem alls.
Cnudde 4-1
Manole 4-0

Ismailov har tagit ett kliv och verkar ha blivit stabil på runt den nivån som hans ranking visar. Är en klassisk "grisig" spelare. Spelar inte vackert utan bra serve och effektivt spel i övrigt och sliter som ett djur. Vackert är det inte men det gör honom väldigt svårslagen på denna nivån.

Claus Nielsen. Mannen med kanske de bästa förutsättningarna i europa att bli bra. Då menar jag inte talangmässigt utan att hans pappa har det väldigt gott ställt och har bland annat upprättat ett eget träningscentra där det är ett bra gäng spelare som bor och tränar. Gårdagen då? Jo han imponerade!
Reitspies 4-3
Yigenler 4-0
Ingemar 4-2

Okej här ska vi vara tydliga. Detta kan ha varit den klart sämsta gruppen. Men en vinst är alltid en vinst. Hur spelar Claus då? Bollsnål. Inga speciella vapen men en bra serve och sedan har han nästan bättre försvarsspel än attackspel. Problem får han dock när spelare kan variera eller attackerar för hårt för honom.

Nej hörni. Visst, Nielsen vann sin grupp igår. Men någon måtta får det vara. Ismailov är en klart bättre spelare här och visade dessutom igår att han har en god form. Jag kan verkligen inte tänka mig hur Nielsen ska kunna ta tre set eller mer här. Spelet känns gjutet.

4.5/5 units på Ismailov -1.5 set (dvs vinst vid 4-0, 4-1 eller 4-2) tar jag till 1.72 på bet365 .

4-1 Ismailov?

Lycka till.

This is the stats tab
This is the post tip