Franska högstaligan. Observera att som vanligt i ligaspel är det fri uppställning i lagen som gäller, dvs det är inte säkert att matchen kommer spelas. Men jag ger er en extramatch i slutet för att bjuda lite ifall matchen inte spelas.

Caen (10) - La Romagne (2)

Botten mot toppen, och frågan är om Caen kan ta några viktiga poäng här? Någon vinst blir det nog inte.

Liventsov (133) - Crisan (57)

Liventsov 9-5 i matcher
Crisan 7-5 i matcher

Liventsov började säsongen strålande och vann fem av sina sex första matcher, och detta mot starka spelare. Dock en nedåtgående trend och han har förlorat sina två senaste. Är en allround ryss som har sina främsta framgångar i dubbel, vilket tyder på bra serve-returspel.

Crisan är den forna toppspelaren i europa som inte är lika vass längre. Hans världsranking, 57, känns lite för hög även om han givetvis fortfarande kan spela riktigt bra. 7-5 i matchkvot, och tittar man närmare på det så ser man att i alla fall 4 av de 5 torskarna är mot toppspelare i hela ligan. Dock stabil i övrigt. Crisan är oerhört bollsnål och vill egentligen mest sätta igång spelet för att sedan ha duellspel där han sällan missar.

Liventsov vill gärna låsa och trixa i serve-retur. Möter man Crisan blir det sällan sånt spel utan dueller där Crisan är stabil. Båda har förlorat sina två senaste matcher men jag håller ändå Crisans form som högre och bättre.
3-1 Crisan?

1.80 på Crisan ger jag 3/5 units.

BONUSMATCH.
Ouaiche - Monteiro. 1.61 på seger för Monteiro. 3.5/5 units.
3-0 Monteiro?

Lycka till vid rygg.

This is the stats tab
This is the post tip