Titans (3-3) vs Chiefs (4-2) är i mitt tycke den bästa matchen under söndagen. Titans, som blandat och gett i år, var riktigt bra mot Bills som sett oslagbara ut de senaste veckorna. Titans höll emot Bills 4th and 1 och vann med 34-31. En stark insats från ett bra lag när allt klaffar.

Idag möter man Chiefs som äntligen fick rull på sin offensiv (i andra halvlek) mot Washington senast. Det vi fick se var en offensiv styrd av Mahomes som fullkomligt pulvriserade Washingtons defense, MEN Chiefs defense var också riktigt bra i andra halvlek.

Jag är stenklar på att Chiefs vinner den här outingen och kommer spela -4 till oddset 1,90 hos Pinnacle . Deras andra halvlek mot Washington var formidabel. Mahomes kastade för säsongens bästa (397 yards - han har snittat över +320 yards i tre matcher 2021), men Chiefs defense steppade upp och tillät bara 76 yards och ingen TD för Washington. Notera också den energi som alla spelare i Chiefs påvisat i varje intervju under veckan; enormt uppåt och med dokumenterad toppform = pass på, Titans.


Värt att notera:

1. Jag är inne på att Mahomes och Chiefs har funnit sin ”mojo” och när nu defense får tillbaka sitt äss DE Chris Jones och en mer dynamisk secondary som klev fram mot Washington senast. Då blir Chiefs nästan ostoppbara.

2. Titans RB-äss Derrick Henry är det enda som kan förstöra för Chiefs i afton. Han har löpt för +130 yards på marken i tre raka veckor och +100 yards över de fem senaste. Chiefs vet detta och det handlar om att nypa honom längs benen. Får Henry spring i bena och kommer ut på det öppna fältet = ridå. Jag är inne på att Chiefs löser det idag. Henry är inte lätt att tackla och har redan +10 touchdowns, men som sagt; Chiefs löste det i AFC Championship 2019. Då mäktade han med 69 yards och en TD på 19 försök.

3. Ha extra koll på WR Hill. Han har satt minst en TD i de tre matcher som Chiefs vunnit i år. Ett rättesnöre och ett bra sidospel i afton - minst en TD. Kolla upp det.

En slutkommentar får bli att Chiefs ”mojo” verkar åter vara på plats. Då är de oftast svåra att rå på. Med tanke på deras svaga inledning måste en streak av vinster till. Jag är övertygad om att nu börjar det. Jag spelar Chiefs -4 till oddset 1,90 hos Pinnacle .

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip