Rams (2-4) tar sig an Vikings (5-1) hemma på SoFo Stadium. Jag gick hårt på Lions mot Vikings senast och fick rätt. Jag tycker Vikings är ett bra lag, men inte topplag. Jag är helt inne på att vi kommer få sen en dipp och jag kommer nypa Rams +3 till oddset 1.83 hos bet365 .com.

Det har varit ett enormt surr runt trejder gällande QB Stafford och WR Kupp; två äss hos Rams. Det kan måhända vara så och just WR Kupp har med garanti intressenter, samtidigt som han ofta varit skadad över de senaste åren. Kupp återkommer till den här matchen mot Vikings (haft bekymmer med ankle sprain) och det är bra info för Rams och QB Stafford, eftersom Kupp är en enastående route runner. Dessa två herrar känner varandra in och utan och Rams är ett klart mycket bättre lag med Kupp på planen.

Vikings fick stryk av Lions senast och det var ingen rocket science för mig, men det blev tajt dock kändes det som Lions var det bättre laget, trots att det var jämnt. Jag säger det igen; Vikings är ett bra lag, men inget topplag och inget för Super Bowl. Laget gav exv. upp 112 yards och TD till Lions WR St.Brown. Vad kan Rams HC McVay göra för att säkerställa samma facit?


Värt att notera:

1. Rams har en yngre defensiv lina, men jag gillar det jag sett och det här laget är riktigt starkt om 1-2 år. De kommer satsa hårt på att sätta press på QB Darnold och det skall bli intressant att se den duellen i duellen. Noteras bör att Rams unga secondary såg bra ut mot Raiders senast och det syns att laget sakta, men säkert blir bättre och bättre.

2. Vikings offensiva lina var knappt godkänd mot Lions. Det var tufft i omgångar för QB Darnold att leverera. Han blev sackade fyra gånger och över de första sex matcherna har han legat på marken hela 18 gånger. Rams ungtuppar kommer göra allt för att nöta på Vikings interior offensive line.

3. Rams har ett rätt så tufft spelschema och de måste vinna idag. De får det inte lättare framöver.

4. Jag gillar Rams RB1 Kyren Williams. Han kommer få många chanser, men med Rams WRs tillbaka efter skada kommer spelboken att bli djupare för Rams. Notera det.

5. Rams matchar Vikings som lag väldigt bra. Vikings är favoriter för att de är 5-1; inte av andra orsaker.

6. Vikings RB Aaron Jones har fått ihop +100 yards vid fyra tillfällen i år och när han är bra är han riktigt bra.


För mig är det här en match som Rams har toppchans att vinna. Jag hävdar med bestämdhet att Vikings inte är ett "normalt" 5-1, utan de har överpresterat enligt mig. 

Jag säkrar upp mitt spel och väljer Rams +3 till oddset 1.83 hos bet365 .com.

/RoloMartins


This is the stats tab
This is the post tip