Rams (9-4) vs Seahawks (5-8). Normalt en ruggigt intressant match, men vad är "normalt" i NFL för stunden? Rams har 18 (!) spelare på COVID-19-listan och Seahawks har 9 spelare. Det är inte helt lätt att få till två vettiga lag som skall spela matchen i afton. MEN vi gör ett tappert försök utifrån de kort vi blivit tilldelade inför matchen.

Rams är min vinnare i den här outingen och det bygger jag på QB Stafford vs Seahawks secondary. Det är en total "mismatch". Rams Stafford är en av de mest precisa QBs som finns i NFL och med vetkskapen om att Seahawks är så svaga i att försvara de djupa och långa passen pga. att de är brandskattade på folk = det här kommer bli stentufft för Seahawks. I deras senaste matchup pulvriserade Rams Stafford hela Seahawks secondary. Han nådde 365 yards med ca 10 yards per försök. Det gick inte att stoppa honom.

Jag spelar på Rams över 26,5 poäng till oddset 1,80 hos Pinnacle .

Värt att notera:

1. Rams har vunnit fyra av de fem senaste matcherna lagen emellan. Seahawks QB Russell Wilson's facit mot Rams är illavarslande. Hela 12 förluster genom åren. Det är hans värsta lag att möta.

2. Rams QB Stafford har en completion percentage på 67,3 med tillhörande 8,3 passade yards i snitt per försök och en gedign 108,4 passer rating. Alla dessa är nya rekord för honom. En riktigt bra QB i rätt miljö, omgiven av äss. Succé!

3. Ha utkik på om Rams RB1 Henderson spelar i afton. Han är i alla fall borttagen från COVID-19-listan och det är ett gott tecken enligt mig. Det är en riktigt bra RB vid sunda vätskor. Han har 648 yards med 5 TDs på 142 löpningar över 10 matcher. Med Henderson med på planen kommer QB Stafford återigen få en större spelbok att verka ifrån.

4. Notera också att ligans kanske bästa cornerback Jalen Ramsey är tillbaka. Han kommer vara som en igel på Seahawks WR DK Metcalf. Utöver det kommer även Rams pass rush vara exceptionellt mycket bättre med Von Miller och Justin Hollins i leden. De var inte med senast då lagen möttes. Rams är ett bättre lag idag.

5. Två andra riktigt vassa WRs utöver Rams Kupp är nyförvärvet Beckham och coming star Van Jefferson. Dessa två har verkligen lyft sig på slutet och skapat den vassa arsenal som QB Stafford förtjänar. Det känns som att det är kattens lek med råttan om vi ser till Rams offensiv kontra Seahawks secondary. Notera det.

6. Rams har också fått vittring på NFC West-kronan, eftersom Lions oväntat slog Cardinals. Vi snackar bara 1/2-match bakom, vilket är mycket intressant för Rams och ytterligare bränsle på brasan inför nattens match mot Seahawks.

Jag spelar på ett taggat Rams som står inför en perfekt uppgift mot Seahawks. Det verkar som de får tillbaka ytterligare ett vapen i offensiven (RB1), samtidigt som QB Stafford kan marschera snabbt framåt i afton. Rams över 26,5 poäng är taget sju dagar i veckan.

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip