Ny tidig match från London, UK. Jaguars(1-5) vs Patriots (1-5). 

Det här är en matchup från två av kanske ligans sämsta lag för dagen. Patriots vet vi är i en rebuild emedan Jaguars var i win-mode inför säsongen. Vi kan lugnt säga att Jaguars är en skugga av sitt rätta jag och när veteranen Cisco hos Jags tyckte att det var "too much quit in this team" och sade det officiellt i media; ja, då vet man att något måste hända.

I min värld spelar Jaguars HC Pederson för sitt jobb på söndag. Det spelar ingen roll om du vunnit en Super Bowl som tränare. Levererar du inte så förlorar du jobbet. Simple as that. Det som är till Jaguars och Pedersons fördel är att Patriots är ett uselt lag i år och det visste alla inför säsongen.

Min känsla är att det är flera av Jaguars ledare i omklädningsrummet som i denna vecka sagt; enough is enough. Nu går vi ut och vinner matchen mot Patriots.

Jag finner ett spelvärde i att Jags QB Lawrence rycker upp sig och kastar +1.5 touchdowns till oddset 2.07 hos Unibet .com.

Värt att notera:

1. Jaguars var ett av de tilltänkta slutspelslagen för AFC, men som de spelat över de första sex veckorna med den trupp du har måste jag tillstå att laget varit en enorm besvikelse. Som grupp får de inte till det och det är oroväckande. När man sedan trejdar iväg Robertson-Harris till Seahawks för en sjätterunda i draften 2026, då blir jag än mer rädd. GM Baalke förlängde Robertson-Harris under fjolåret och betalade fina 21.6 miljoner dollar för 3 år. Nu har man släppt honom för nada, niente, nil.

2. Jags Otomewo (kom från Vikings 2022) har verkligen gått under radarn och gjort succé i år. Det känns som detta kan vara en stjärna i vardande och hans uppgift blir att sätta press på rookie-QB Maye. Får man till detta kan Maye få en jobbig dag. Pressen är ett måste!

3. Patriots är som sagt i en rebuild. Jag hade dem att vinna tre matcher i år och det kan måhända bli facit, MEN jag gillar ändå den yngre gruppen av wide receivers som får mer och mer speltid. Polk, Boutte och Douglas är inte alls kalla. Den sistnämnde gillar jag skarpt och kommer få en bra NFL-karriär. Han hade sex mottagningar för 92 yards och en touchdown mot Texans. Får Maye till det måste Jaguars secondary vara på tå, men min känsla är att Maye kommer få lite tid i fickan.

4. Patriots offensiva lina har som sagt bytt laguppställning inför varje match. De är också sämst i NFL på att skydda sin QB och skapa förutsättningar för sina RBs.  Jag gillar dock C Ben Brown och RT Onwenu. De spelar bra varje gång. MEN. Jaguars har ett par rakbladsvassa spelare på defense som Walker och Hines-Allen som kommer göra QB Mayes dag hyggligt tuff.

5. För Jaguars är det vinna eller försvinna i den här matchen. Torskar man så kommer huvuden att rulla. Så enkelt är det. Nu har man varit en vecka i London. Har kunnat acklimatisera sig och möter ett av ligans för tillfället sämsta lag. Jag säger inte att man bara går ut och vinner, men skulle man även förlora den här matchen har inget lag någon som helst respekt för Jaguars och då är jag övertygad om att HC Pederson åker och att det blir en hel del "yard sales" vid deadlines för trejder framåt.

Jag spelar på QB Lawrence att han mäktar med att passa +1.5 touchdowns till oddset 2.07 hos Unibet .com.

/RoloMartins


This is the stats tab
This is the post tip