Chiefs åker till Atlanta för att ta sig an QB Kirk Cousins Falcons för Sunday Night Football. 

Chiefs är 2-0 emedan Falcons är 1-1 och för många är detta en s.k. "trap game" för Chiefs. Inte för mig. Jag kommer gå på Chiefs -3 till oddset 1.89 och jag bygger mitt spel på att Chiefs håller en så himla hög lägsta nivå. 

Chiefs har mött två tuffa AFC-kamrater i form av Ravens och Bengals, vunnit båda och har spelat fullt godkänt, utan att ha sett riktigt "limmade" ut som lagbygge. I afton möter de Falcons som haft många förespråkare inför säsongen, men det har sett allt annat än bra ut än så länge enligt min mening.

Jag går som sagt på Chiefs -3 till oddset 1.89 hos Unibet .com.

Värt att notera:

1. Chiefs har mött två AFC-topplag på hemmaplan och varit fullt godkända. I afton spelar man mot Falcons på bortaplan och det är också en spännande uppgift. Chiefs är favoriter och linan i Vegas ligger på -3. 

2. Falcons kommer hylla sin ägare Arthur Blank till Falcons "ring of honor" under kvällens match.

3. Chiefs kommer inte ha med RB1 Pacheco idag pga. hans bekymmer med vadbenet. Det är ett tapp. MEN. Av det jag sett av rookie-RB Steele känner jag mig hyggligt tillfreds, trots Pachecos frånvaro. Steele har en s.k. downhill running style och han skötte sig bra under preseason. Noteras bör att Falcons har tillåtit 323 rushing yards över deras första två veckor. Chiefs har en fascinerande playbook och de har också en viss QB Mahomes som skipper.

4. Var har TE Kelce tagit vägen? Det är många som undrar efter Chiefs första två matcher. Han har varit synlig, men inte ledande i Chiefs offensiv. Visst; Kelce har ofta dubbelbevakning, men vi vill se mer av honom. Jag är inne på att vi får se mer av Kelce idag med tanke på RB-situationen.

5. Chiefs pass rush kommer göra allt för att nå Falcons QB Cousins, men Falcons offensiva lina är stark och bra. De har bara tillåtit tre sacks hittills i år. Nu är Chiefs en riktigt svår motståndare och det bör beaktas.

6. Chiefs är hemskt svåra att besegra, eftersom de har QB Mahomes. En sann trollkarl som redan har sett många nya outs med sin offensiv. Något säger mig att TE Kelce kommer matas ofta i afton. Chiefs vill få igång den starka kopplingen som finns där snarast möjligt.

7. Hur skall Falcons slå undan benen på Super Bowl-favoriten Chiefs? Laget har flera toppspelare på båda sidan av bollen, men hur jag än vänder och vrider på det, finns inte samma ultrakvalitet som finns hos Chiefs. Falcons var ruggigt nära att vara 0-2, men Cousins sista drive löste problemet för Falcons. 

Jag går på Chiefs. De brukar studsa ut och sno åt sig en tidig ledning. Med den ledningen kommer de göra Falcons endimensionella (pass) för att komma ikapp. Det är min känsla och jag gillar verkligen -3 till oddset 1.89 hos Unibet .com. PS. Ett bra sidospel är TD på Chiefs Kelce.

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip