Eagles (1-0) har sin första hemmamatch på Lincoln Financial Field för säsongen och de kommer inleda den mot Falcons (0-1). Det är också i afton som Super Bowl-hjälten Nick Foles kommer firas för sin karriär och han kommer pensionera sig som en del av Philadelphia Eagles. 

Jag tycker det här är en svår match. Eagles är favoriter enligt linan i Vegas (se -5.5), men nu är WR-ässet A.J.Brown borta för dem och Falcons var direkt svaga i årets första match och de vill visa att de kan mycket bättre. Jag tycker det här är en klurig match. Det jag dock vet är att det kommer bli en hel del redzone-spel och med ett antal 1 and Goal, så måste endera Eagles RB Barkley eller Falcons RB Robinson få chansen att trycka in en boll för touchdown. 

Om jag då tittar på oddset finns spelvärdet på Falcons Bijan Robinson till oddset 1.90 hos bet365 .com. Jag tar det.

Värt att notera:

1. Falcons hade en tuff start mot Steelers och förlorade rättvist. I afton möter man Eagles borta och det är ingen lek. MEN. Om man skulle förlora i afton är det extra tungt att möta Kansas City Chiefs som är deras game 3. Samtidigt ser man Saints spela toppboll och min fråga är; har Falcons råd att gå 0-3 i inledningen av säsongen?

2. Eagles defense gav upp 414 yards mot Packers senast. Det måste vara ett ypperligt läge för Falcons QB Cousins att studsa tillbaka med en +200 yards outing med ett par tillhörande touchdowns?

3. Falcons RB Robinson sprang för 111 yards på 23 löpningar senast, samtidigt som Eagles RB Barkley sprang för 132 yards med tre touchdowns (!). MEN i afton är min feeling att Falcons RB Bijan Robinson kommer ha en bättre outing i och med att Falcons defense är starkt OCH Eagles hade stora bekymmer med Packers RB Jacobs senast. Eagles tillät 163 rushing yards totalt.

4. Eagles QB Hurts är en enastående quarterback när allt klaffar, men han har haft en återkommande tendens att kasta interceptions, vilket drar ner helhetsintrycket. Om vi ser tillbaka från game 1 2023 till idag september 2024 så har Hurts hela 23 giveaways på 19 spelade matcher. Det är inte bra.

5. Falcons interior defensliva lina är en av ligans främsta. Notera det.


Jag lägger mitt speltips på Falcons RB Bijan Robinson och en touchdown från denne till oddset 1.90 hos bet365 .com. Vem som vinner matchen är inte fullt så enkelt. Eagles är klara favoriter, men Falcons är minst en klass bättre än vad de visade senast.

/RoloMartins




This is the stats tab
This is the post tip