Såväl Commanders som Ravens har 1-0 i sin statistik gällande preseason, men Ravens har även 24 raka segrar under preseason, vilket är ett synnerligen svårslaget rekord.

Ravens har en ny offensiv koordinator i form av Todd Monken. Det innebär att allt oftast tar lite längre tid att sätta alla detaljer i ett nytt system. Med den vetskapen kommer Ravens lufta sin offensivs A-spelare en stund i afton. Det räcker långt i min värld och jag spelar på att Ravens är 25-0 gällande preseason även efter mötet med Commanders. Jag får 1,75 hos Unibet , vilket jag tycker är ett riktigt bra odds.

Värt att notera:

1. Ravens har ett riktigt intressant lag på papperet. I vanlig ordning bygger laget sin identitet på en stark defensiv, men det är svårt att inte prata kemi mellan QB Lamar Jackson och nyförvärvet tillika Super Bowl-vinnaren WR Odell Beckham Jr. Surret under training camp har påvisat att de gjort allt i sin makt för att få det att fungera och det har stundom varit riktigt bra.

2. Commanders är fortfarande ett par pjäser och i mina ögon minst en QB i från för att lyckas. Dessutom gick HC Riverboat Rivera ut och berättade att Commanders QB1 för i år är Sam Howell. Inget defense i NFL kissade på sig när de fick höra den nyheten. Det innebär också att Howell med garanti vilar i afton. Commanders kommer spela Brissett och Fromm i afton. Brissett är inte alls tokig, men sällan riktigt bra. Habil är ett gott uttryck för att beskriva honom som QB.

3. Commanders har fortfarande flera duktiga spelare på sin skadelista och de kommer inte chansa, utan låter dem vila fram till premiären. Det är ett rejält avbräck i jakten på att spräcka Ravens svit.

4. Varför har då Ravens lyckats med att vinna 24 raka matcher under preseason? Jo, för att de alltid haft ett bra djup gällande sin quarterbackposition, där Huntley varit riktigt duktig, men också djupet i sin defense. Det är inte lätt att göra poäng mot Ravens.

5. Ravens är 5-0 mot Commanders under preseason. Det säger också en del.

6. Den senaste gången som Commanders (då Redskins) vann hemma mot Ravens var 2012. Det var alltså samma år som Loreen vann Eurovision med "Euphoria". Den låten har några år på nacken nu...

Som sagt; jag har svårt att se Commanders bryta Ravens svit med det lag som de ställer upp med i afton. Jag spelar Ravens till goda 1,75 hos Unibet och räknar kallt med att Ravens är 25-0 efter den här outingen.

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip