Chargers (2-1) gästas av Chiefs (3-0) och det är fel läge för Chargers att möta Chiefs. Laget har +10 spelare av sin trupp questionable och det är inte rätt förutsättningar för att orka stå emot Chiefs Mahomes tuffa offensiv.

Jag kommer finna mitt spelvärde i att TE Kelce studsar tillbaka. Det har varit så mycket fokus på honom över den senaste veckan huruvida formen är på Taylor Swifts pojkvän. Jag skulle vilja säga att Kelce snabbt kommer finna nya vägar för att göra sig spelbar OCH HC Reid kommer styra mer spel mot Kelce. Jag kommer spela att han gör minst en touchdown till oddset 2.43 hos Unibet .com.

Värt att notera:

1. TE Kelce är ligans bästa TE och kanske den bästa som någonsin spelat i den rollen. Sedan 2016-2022 har Kelce +1000 mottagna yards. Det är han ensam om i NFL-historien. I år har det hittills varit en "so-so" säsong. Han har bara åtta mottagningar för 69 yards och ingen touchdown. Det är inte likt Travis Kelce alls. Han måste igång helst igår och det är den stora orsaken till varför jag nyper oddset på TD för Kelce. Den andra orsaken är Chargers defensiv kontra motståndarens TE. De har varit jättesvaga och nu möter den den bästa. När vi sedan tittar på Kelces matchhistorik mot Chargers är det här det perfekta motståndet för att studsa tillbaka. I fjol i vecka 6 hade han 12 mottagningar för 179 yards och en TD mot Chargers. Totalt har Kelce mött Chargers fem gånger och då har han 40 mottagningar för 640 yards och sex touchdowns. Noteras bör att Chargers nr 1 safety James är osäkert spelande. Huvva!

2. Chiefs är 3-0 och har fortfarande inte spelat sin bästa fotboll. Ett toppenlag rakt över. När även Chargers ser ut att ha drabbats av skadeflugan lär det göra sitt till när det kommer till slutresutatet.

3. Chiefs har vunnit fem raka segrar mot sina AFC West-rivaler. De har vunnit nio raka mot Chargers och har vunnit 17 av de 20 senaste matcherna. Till denna start är Chargers som sagt skadedrabbat. Det går inte att blunda för.

4. Chargers känns spännande idag, men när QB Herbert ser sådär ut pga. skada och eventuellt skall spela igenom en skada = känns sådär. Jag betonar igen; Chargers har förlorat nio raka matcher mot Chiefs på hemmaplan. Den statistiken är svår att blunda för.

5. Chiefs QB Mahomes har 659 passing yards över tre matcher (snitt om 220 yards per outing). Han har funnit en grym connection med WR Rice som har 288 mottagna yards med två touchdowns. KIllen har spelat lights ot och förtjänar alla framgångar.

Min feeling är att Kelce studsar tillbaka i den här matchen och ser till att tysta samtliga kritiker. Jag spelar TE Kelce TD till oddset 2.43 hos Unibet .com.

/RoloMartins


This is the stats tab
This is the post tip