Cardinals (2-4) gästas av Jim Harbaughs Chargers (3-2) för den sista av två matcher under Monday Night Football. 

Det här är två lag som kanske inte har imponerat å det väldigaste i inledningen av säsongen, men det finns massor av färdigheter i respektive lag. Jag kan dock inte se att något av de här två lagen kommer vara en contender och i viss mån har jag svårt att se båda nå slutspel också.

Jag håller dock Chargers som det bättre laget av dem två och min känsla är att Chargers också är bättre coachat. 

Jag kommer spela Chargers -1.5 till oddset 1.95 hos bet365 .com.


Värt att notera:

1. Lagen har över de senaste åren mötts fem gångar och Chargers är 4-1.

2. Chargers offensiv handlar i mångt och mycket om QB Herbert. Han har 815 passing yards med sex touchdowns och en interception. Ett snitt om 163 yards per match och 6.5 yards per passningsförsök. Killen kan definitvt bättre, men vi vet att han har spelat småskadad och det drar ner slutprodukten på planen.

3. Det som varit det bästa för Chargers i år är deras defense, där Perryman, Mack och Henley har skött sig med den äran. Chargers ser starka ut defensivt.

4. Cardinals har i mitt tycke börjat bättre än väntat. QB Murray har 1 186 passade yards och ytterligare 261 yards på marken, vilket berättar en bra start för den korte OCH kvicke Murray. Han har åtta touchdowns och två interceptions hittills i år. Den som det varit mest snurr på i offensiven hos Cardinals heter James Conner, RB1. Han har snittat dryga 70 yards per outing och tre touchdowns på marken. 

5. Chargers är ett bättre lag, men som jag nämnde tidigare; det är och har varit många skador på deras receivers och det är inte fullt lyckat. MEN. Chargers springer gärna med bollen och kommer så göra med JK Dobbins som RB1. Jag gillar det jag sett av Dobbins och han kommer se till att QB Herbert får flera alternativ i sin spelbok. Notera också att Cardinals defense är svagt i år.


Jag kommer gå på Harbaugh och Herbert-connection i den här outingen. Chargers är ett bättre lag och det avgör för mig. Jag spelar Chargers -1.5 till oddset 1.95 hos bet365 .com.

/RoloMartins 

This is the stats tab
This is the post tip