Bucs (10-3) tar emot gästande Saints (6-7) i en match, där Bucs är storfavoriter och det med all rätta. Saints har haft stora bekymmer med "COVID-19/reserve list" med bl.a. HC Payton borta från att coacha matchen. De möter också Bucs på bortaplan i helt fel läge, eftersom QB Brady och Bucs spelat på topp över 4-5 matcher den senaste tiden. De har levererat in +30 poäng framåt över dessa matcher och ser ruggigt starka ut. Bucs kommer vinna den här matchen, men linan i Vegas ligger på ett i mina ögon på tok för högt handicap.

Jag finner spelvärde i att Bucs gör mer än +28,5 poäng till oddset 2,03 hos Pinnacle .

Värt att notera:

1. Vinner Bucs i afton kommer de vinna divisionen för första gången på 14 år. Ligger mycket prestige och stora fördelar för eventuell hemmaplansfavör genom slutspelet.

2. Bucs är obesegrade på hemmaplan och snittar +37,5 poäng. Bucs är enda laget i NFL som fortfarande ligger över +30 poäng i snitt framåt (31,5 poäng). De är också nr 1 i passing yads (314 yards per game). Bucs börjar se ut som när de var som allra bäst under fjolåret, trots att de fortfarande inte har bästa laget på banan.

3. En spelare som verkligen fått rejäl snurr på fötterna är Bucs RB Leonard Fournette. Han har passerat +100 yards vid två tillfällen och fått med sig hela sex touchdowns. Han är nr 1 i antal rushing touchdowns och nr 2 i mottagna touchdowns över den här tidsrymden. Han är questionable inför matchen, men han brukar vara tillgänglig när det blir skarpt läge. Jag räknar med det och det kommer avhjälpa Brady en hel del.

4. Saints då? Ja; deras defense är bra, men offensiven sådär. Skönt för dem att RB Kamara är på G igen, men samtidigt är Saints lättlästa i offensiven. Saints tillåter bara 21,9 poäng per match och det är starkt. Bucs som sagt gör +30 poäng framåt per outing = somethings gotta give och jag menar på att det är Saints som kommer få smaka på det sura äpplet i afton. Deras secondary möter mästaren Brady som har en fulladdad arsenal av möjligheter med WR Evans, Godwin och TE Gronkowski för att nämna några. Det kan bli en lång afton för Saints secondary.

5. Saints största bekymmer är faktiskt offensiven. De snittar bara 23,4 poäng framåt och passar för dryga 198 yards per match. Det är nivåer som bl.a Eagles, Texans och Bears mäktar med. Det säger allt. Bucs kommer trycka på gaspedalen från the "the get go" och då måste Saints göra poäng framåt i samma fart. Det finns inte på kartan enligt mig.

6. Bucs WR Mike Evans är 115 yards kort för att nå +1 000 yards för åttonde säsongen i rad. Kommer dessa yards i afton?

För mig är det här en enkel uppgift att säkerställa vem som vinner matchen, för det gör Bucs. De kan vinna med +10 poäng, men samtidigt skall vi ha klart för oss att Saints leder all time-stats lagen emellan och Bucs HC Arians har aldrig besegrat Saints under grundsäsongen. MEN slutligen; Bucs QB och hela NFLs bäste Tom Brady är i omöjlig på hemmaplan i år och med extra hjälp från RB Fournette, kommer de att kasta och springa över Saints i afton.

Jag spelar Bucs +28,5 poäng framåt till oddset 2,03 hos Pinnacle . För er som gillar sidospel bör kika på vad Bucs Godwin ger i odds för att sätta en TD för det kommer också att ske.

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip