En riktigt rolig match att ta del av. Det är också Tom Bradys första kommentators roll för Fox och det kan bli ren njutning att höra honom prata playcalling. Finns ingen QB som Brady. Han har sett allt. 

Browns vs Cowboys är två lag som är i win-mode nu och båda lagens quarterbacks har en hel del att bevisa. Browns Watson har fått det kontrakt som Cowboys Prescott efterlyser. Watson har inte gjort skäl för sitt kontrakt ännu och Prescott måste leverera även i slutspel. Det är den matchen i matchen som jag är mest nyfiken på. 

Det bästa spelvärdet finner jag dock i en väl beprövad kombo och det är Cowboys WR Lamb som tar emot boll från sin QB Prescott strax utanför red zone och sedan en enklare löpning in med bollen och sex fina poäng. Den kombon dvs. Lamb TD anytime ger oddset 2.10 hos bet365 .com. Jag tar det.

Värt att notera:

1. Cowboys offseason och training camp har i vanlig ordning handlat om Cowboys ägare Jerry Jones. Han sitter som det känns och nästan medvetet förhalar kontrakt med sina superstars. Inför draft och free agency var Cowboys enligt Jones - all-in. Vad hände? Nada, niente, nil. Han lyckades i elfte timman (och helt i onödan apropå tiden till beslut) signa WR Lamb till ett bra kontrakt. MEN. Han har kvar QB Prescott som jag tycker han behandlar mindre trovärdigt. Vi får se om det kommer något nytt kontrakt i helgen eller om Jones släpper Prescott efter säsongen. Spänningen är olidlig. Jones börjar kännas trött i sin roll. Jag måste säga det.

2. Browns har en ny OC i år i form av Ken Dorsey. En ny välbehövlig röst för QB Watson och dennes receivers. Vi väntar dock ivrigt på vad QB Deshaun Watson kommer leverera in. Han har haft stora skadebekymmer längs resans gång, men han är laddad till tänderna enligt Browns management. Signalerna från training camp har dock varit att offensiven ser mer komplett ut i år.

3. Browns tuffaste uppgift blir att försöka se till att hålla Cowboys DE-äss Micah Parsons och det kommer landa på Conklin (normalt RT) och det lär bli en bra match i matchen.

4. Browns har ett tufft schema med fajter mot Cowboys och Jaguars initialt. MEN. Det är inte stopp där, utan de efterföljande två matcherna är Bengals och Ravens. Håll i hatten, Browns fans.

5. Cowboys är 3-0 mot Browns i s.k. season opener. Värt att notera.

6. Cowboys QB Prescott ledde ligan i antal touchdowns framåt under 2023. Han hade hela 36 TD-pass, vilket imponerade. Det som bör noteras är att Browns secondary är riktigt stark och under fjolåret var Browns bäst med bara 164 tillåtna yards från luften. Ha extra koll på CB Ward. Han hade hela 15 picks under fjolåret. Om vi ser till Browns totala defense tillät de facila 200 yards per match. Nästa lag som var närmast hade 260 yards.

7. Cowboys Lamb är en All-Pro receiver och topp 3 i ligan. Han och Prescott är en av ligans bästa kombo när det kommer till QB/WR. Han har som sagt fått sitt kontrakt som troligen gör honom till en Cowboy för livet och det är han värd. 

Matchen kommer bli jämn. Jag har ingen direkt feeling för något lag, MEN jag vet att QB Prescott kastade hela 36 touchdowns under fjolåret och många av dessa landade hos Cee Dee Lamb. Jag spelar på minst en Lamb-TD till oddset 2.10 hos bet365 .com.

/RoloMartins


This is the stats tab
This is the post tip