Två matcher idag måndag och först ut är Bills som tar emot Jaguars på hemmaplan. En av de mest viktiga reflektioner gällande den här matchen är att sedan 1990 har bara fyra lag gått till slutspel efter att ha inlett säsongen med 0-3. Det måste noteras. Jaguars har inte råd att förlora den här matchen idag, men de möter ett tufft motstånd på bortaplan. Frågan är: slår motivation klass?

Lagen har mötts fem gånger över åren och Jaguars har vunnit tre av dem. Det är dock bättre kvalitet på båda lagen nu kontra då, men frågan kvarstår; förlorar Bills på hemmaplan och i sådana fall hur?

Jag kommer inte spela något lag moneyline i afton, men däremot tilltalas jag av underspelet 45.5 poäng totalt i matchen. Det ligger helt rätt enligt min mening att se på det. Jaguars styrka hittills har varit att få stopp på motståndarnas springspel och det är ett måste idag mot Bills. Samtidigt har Jaguars offensiv gått i stå och QB Lawrence har börjat årets säsong svagt. Något måste hända här.

Jag spelar U45.5 poäng i matchen till oddset 1.92 hos Unibet .com.

Värt att notera:

1. Jaguars RB Etienne måste få igång sina ben till att bli smattrande trumpinnar för att avhjälpa QB Lawrence och HC Peterson i deras playcalling. Senast såg det endimensionellt ut. Etienne är en stark running back, men 48 yards x 2 matcher är på tok för svagt. Han måste upp i en nivå runt 100 yards per outing för att skapa oreda för motståndet.

2. Bills tappade allt och lite till som det kändes under offseason med spelare som försvann till höger och vänster. Bills management dumpade kontrakt högt som lågt och vi på avbytarbänken tänkte i vårt stilla sinne; HUR skall Bills orka modellera om sin trupp och spel med så många spelare borta från fjolåret? Vad gör Bills; jo; laget är 2-0 och QB Josh Allen har i vanlig ordning sett underbar ut. Vilken enastående QB han är. Efter två omgångar mot "beskedliga" lag har han kastat för 371 yards med en completion rate om 74%. Snacka om kvalitet.

3. Jaguars chans i den här matchen är att försöka få Bills endimensionella och därmed trycka bort Bills springspel och därmed RB Cook. Denne har löpt för 149 yards och två touchdowns hittills. Jag gillar det jag sett av Jaguars på den fronten. Bills receivers är inga större stjärnor, men de har plockat in det mesta hittills. Det gör att Jaguars secondary måste leverera i afton.

4. Jaguars QB Lawrence kan inte ha en completion rate om 51% om Jaguars vill gå till slutspel. Det är på tok för svagt. Han måste få upp flåset i sina passningar och WR Thomas är hans "go-to-guy". Jag gillar det jag sett av Thomas hittills och han kommer få bollar i afton. Bills secondary har dock spelat lights out med små medel per den här matchen. QB Lawrence måste finna Thomas med lasersikte, annars kan det bli minst 1-2 interceptions.

5. Bills är svårslagna på hemmaplan. Det är ingen överdrift. De är 15-3 under grundsäsongen sedan 2022.

Som sagt; om Bills stoppar Jaguars QB Lawrence i luften och Jaguars stoppar Bills på marken; då lär det bli en relativt låg scoring game och det är därför jag tilltalas av U45.5 poäng i matchen till oddset 1.92 hos Unibet .com. Det är ett bra spelvärde!

/RoloMartins


This is the stats tab
This is the post tip