Game 2 under måndagen och det är Bengals som tar emot Commanders på hemmaplan och linan i Vegas ligger på Bengals -7, vilket känns helt rätt. Jag är dock inte särskilt imponerad av Bengals hittills, men det var en bra match mot Chiefs senast och Commanders är ett lag som Bengals skall slå i sömnen.

Bengals brukar "alltid" inleda sömnigt, men man har också mött ett motiverat Patriots och sedan ett starkt Chiefs, vilket gör att laget ligger 0-2. I afton får man tillbaka WR Higgins och då har QB Burrow de vapen har behöver för att göra livet surt för Commanders.

Jag finner dock spelvärdet i att Commanders QB Daniels kastar minst en INT och det bygger jag på Bengals grymt duktiga pass rush och då främst Hendrickson. Han har varit enorm i år och han kommer sätta tuff press på Daniels. Jag är inne på att den tuffa pressen kan leda till minst ett felkast.

Jag får oddset 1.86 hos bet365 .com och tar det.

Värt att notera:

1. Jag nämnde det redan i min första analys gällande Bills vs Jaguars. Det är bara fyra lag sedan 1990 (!) som tagit sig till slutspel efter att ha varit 0-3. Bengals vill inte hamna där...

2. Bengals WR Higgins är tillbaka. Det är många som blir glada över den vetskapen, men frågan är om inte den som är mest glad heter WR Ja'Marr Chase. Med Higgins och Chase på plan behöver Commanders secondary verkligen ha koll. Det gör att Chase inte har dubbla bevakare på sig som det varit i de första två matcherna. QB Burrow får mer valmöjligheter i sin spelbok och Bengals offensiv ÄR bättre med Higgins på plan.

3. Extra kul att det finns två LSU-QBs (collegefootball) som spelar mot varandra idag. Båda har också vunnit "The Heisman Trophy". Jag är helt övertygad om att Commanders Daniels kommer få det väldigt hett om öronen idag i och med att Bengals pass rush med Hendrickson är rakt över suverän.

4. Commanders QB Daniels är en explosiv "runner" och han har på de två inledande matcherna löpt 26 gånger för 132 yards med två touchdowns som resultat. Det är inte kattskit. MEN idag möter han en stark defensiv som måste vinna. Jag är inne på att det kommer resultera i en del tuffa beslut och därmed också högst troligen en interception i slutändan...

5. Commanders secondary har haft stora problem initialt i år. De lag som mött dem har i stort sett plockat isär deras secondary. De har snittat 127.6 yards och med den statistiken är Commanders sämst i NFL.

6. Hur kan Commanders skrälla och skjuta Bengals i sank? Ja; det är genom att löpa mycket; kanske mest hela tiden. Bengals run defense är poröst de luxe. Det har också med skador på deras DTs att göra. Både BJ Hill och Sheldon Rankins är borta. De har utöver det ett par rookies/practice squad-spelare som får ta klivet framåt och uppåt. Det är Commanders enda chans idag om du frågar mig. Spring i mitten och gör det för glatta livet.

Jag kan inte se Bengals förlora tre raka matcher och gå 0-3. Inte en torsk mot Commanders som är i en rebuild. MEN. Jag har inte varit superimponerad av deras spel hittills. Det gör att jag tycker linan om -7 ligger för högt och väljer istället att spela på en interception från Commanders QB Jayden Daniels när Bengals tunga pass rush börjar rulla. Jag får oddset 1.86 hos bet365 .com och tar det. Om du bara skall spela moneyline, oavsett odds; ja, då är det bara att lira Bengals.

/RoloMartins


This is the stats tab
This is the post tip