49ers (3-4) vs Cowboys (3-3). Sunday Night Football. 

Ett s.k. rivalry sedan mången god dag och just i år är det kanske två "hyggliga" lag som möts. 49ers har många skador på sina nyckelspelare och Cowboys ser ut som...ja; Jerry Jones Cowboys brukar göra numera. I afton låter det dock som att 49ers får tillbaka såväl TE Kittle som jack of all trades-Deebo Samuel, vilket är en massiv uppsida för just 49ers.

Jag kommer gå på 49ers i den här matchen. Det är två lag som kan mycket bättre än vad som visats på slutet, men med tanke på att 49ers får tillbaka såväl Kittle som Samuel, då skall de ha en bra chans att vinna matchen. Jag spelar 49ers -3.5 till oddset 1.81 hos Unibet .com.

Värt att notera:

1. Cowboys har inte gjort +20 poäng framåt sedan vecka 3. Notera det.

2. 49ers QB Brock Purdy har spelat exceptionellt bra mot just Cowboys i de två senaste möten lagen emellan. Han har kastat för 466 yards med fyra touchdowns och ingen interception. Hans passer rating berättar 120.5 med en completion rate om 68%. Purdy spelar gärna mot Cowboys enligt statistiken.

3. Cowboys springspel har varit lika starkt som SJ varit på att komma i tid med sina tåg dvs. alltför sällan. I afton kommer gamle RB-stjärnan Dalvin Cook att göra debut för Cowboys. Vad det ger får framtiden utvisa.

4. Cowboys är 3-0 på bortaplan i år. Notera det. MEN man har mött halvdassiga lag. 49ers är en mycket större potatis att besegra och ässet Micah Parsons spelar inte.

5. 49ers kommer springa ofta idag. Cowboys run defense är lika poröst som min mammas mannagrynsgröt. Cowboys run defense är på plats nr 27, samtidigt som vi vet att Cowboys är "one dimensional" i och med att deras springspel är nada, niente, nil.

6. Cowboys är näst sämst i NFL i tillåtna poäng i red zone. 73,6%. Det är en komplett usel statistik för Cowboys. 

7. 49ers har tre raka vinster mot Cowboys. Notera det.

Jag spelar 49ers i den här matchen och det gör jag, eftersom 49ers är ett bättre lag. De får tillbaka två starka kort i offensiven, QB Purdy gillar att möta Cowboys, samt att 49ers har mera outs i sin spelbok än Cowboys som bara kommer passa och passa. 

Jag lägger min insats på 49ers -3.5 till oddset 1.81 hos Unibet .com.

/RoloMartins


This is the stats tab
This is the post tip