49ers (2-2) tar emot Cardinals (1-3). Det här är en match som kan "skena" iväg om Cardinals inte sköter sina kort rätt. Det handlar om att vårda bollen och spela enkelt för dem. MEN. Ekvationen i den här matchen talar enkom för 49ers, då de får tillbaka flera spelare, samtidigt som Cardinals fortfarande har många skador. Det här kommer bli hemskt tufft för Cardinals. Notera det.

Jag finner ett spelvärde i att spela 49ers -4.5 i halvlek till oddset 1.90 hos Unibet .com.

Värt att notera:

1. Det här är en viktigt match för båda lagen, eftersom det är en intern match inom NFC West.

2. 49ers får tillbaka såväl TE Kittle och LB Warner till den här matchen. Snacka om +++.

3. Cardinals har inte sett särskilt bra ut offensivt över de senaste två matcherna. Nu senast mot ett ganska svagt Commanders defense. 14 poäng mot dem är inte OK.

4. Vinner 49ers idag kommer de "ta kommando" gällande NFC West igen. Det är min känsla.

5. Cardinals har spelat riktigt bra när det kommer till att springa med bollen. RB Conner har sprungit över 100 yards och snittar 5.7 yards per löpning. 49ers har en del problem vad gäller run defense och om Cardinals skall vara med i den här matchen måste springspelet funka.

6. Cardinals Murray är för ojämn för min smak. Han kan göra allt dock. Passa långt och springa fort, men om han bara kunde hålla i ett mycket jämnare spel över flera matcher, då har Cardinals ett vettig lag.

Min feeling är att 49ers kommer storma ut och ta kommandot direkt. Jag spelar 49ers -4.5 i halvlek till oddset 1.90 hos Unibet .com.

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip