Publicerad på 27 Aug - 15:12

0
article-img Foto: Bildbyrån

Vinner eller försvinner Malmö FF ikväll?

Malmö FF har en riktigt tuff, men inte omöjlig, utmaning framför sig ikväll. Vinna eller försvinna i kampen om Champions Leagues gruppspel! 

1500 kr i gratisspel hos Expekt!

Över 350 miljoner i intäkter står på spel om Malmö FF lyckas ta sig in till Champions Leagues gruppspel. Tröstpriset, Europa League, uppskattas ge omkring 200 miljoner. Inte fy skam det heller men det är klart att Skånepågarna kommer ge ALLT för att besegra Sparta Prag på bortaplan. 

För det är det som krävs efter att hemmamötet på Eleda Stadion slutade med en tung 0-2-förlust. MFF borde definitivt ha gjort mål men nu krävs alltså att vinna med minst två måls marginal för att ta det hela till förlängning. 

Huvudtränare Henrik Rydström om hur MFF ska kunna rädda drömmen om CL-gruppspel:

— Vi vet ju det psykologiska spelet. Sparta har misslyckats i den här delen av tävlingen tidigare och vi har ju inte någonting att förlora när vi går in i returmötet, så för vår del ser vi stora möjligheter. Vi känner inte någon stress, vi ska göra det första målet och då så vet vi att det kommer. Det här psykologiska spelet kommer bli ännu jobbigare för Sparta. Sen är det klart att om man vänder på det så är de i en bra sits för de har 2-0, men vi kände att det var saker i matchen i Malmö som ger oss hopp, säger han på presskonferensen. 

ODDS, TV OCH STREAM

MFF, som haft svårt att hålla formen i Allsvenskan sista tiden, kommer till matchen som rejäl underdog. Men större under har skett och alla vet att MFF i sina bästa stunder kan matcha ett lag som Sparta Prag. 

Expekt har en riktigt vass bonus som ger upp till 1500 kr i matchat gratisspel för nya kunder. 

Du kan exempelvis haka på deras Betbuilder med: 

  • Fulltid Malmö FF att vinna
  •  Båda lagen gör mål
  •  Över 2.5 mål i matchen

Odds: 6.50 gånger pengarna

Vill du hellre hålla det enkelt så finns dessa vinnarodds ett par timmar innan avspark: 

  • Sparta Prag 1.84
  • Oavgjort 2.65
  • Malmö FF 4.00

MFF att gå vidare ger hela 10 gånger pengarna 

Champions League-kvalet sparkar igång klockan 21:00 och matchen kan ni se hos Viaplay. 

Hämta Expekts bonus!

18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor härstodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto
X