Publicerad på 25 Feb - 12:52

0
article-img
Foto: Bildbyrån

V75-jackpot på Axevalla: Fem snabba med Bergman



Foto: Bildbyrån

Fem snabba frågor inför V75 på Axevalla med vår andelsläggare Oliver Bergman! 55 miljoner i jackpot! 


Vad blir viktigt att tänka på inför lördagen?

– Det är en härlig V75 omgång på nu på lördag. Omgången arrangeras på Skaraslätten, och närmare bestämt på Axevallas travbana. Detta är den banan i landet med längst upplopp, hela 227m. Detta gör att hästarna enklare får trötta ben tillslut men också att fler hinner få chansen att vara med och utmana om segern i loppen. Därför är det viktigt att man som spelare har med sig vilka hästar som går hela vägen in i mål och inte “stannar” bara för att det börjar ta emot tillslut. Detta kryddar vi dessutom med en härlig JACKPOT där det vi har hela 55 Miljoner att spela om. VILKEN LÖRDAG!

Vilken är den bästa spiken?

– V75-7 7 Gordon Brodde är bästa spiken på V75. Han vann på imponerande sätt för två starter sedan. Då var insatsen rejäl och jag tror det var många som höjde på ögonbrynen den gången. Efter det har Gordon Brodde visserligen varit struken men han visade direkt i comebacken senast att det inte är någon fara med formen, han vann direkt på enkelt sätt från spets. Gordon Brodde har nu två raka segrar för sin nya tränare Svante Eriksson som dessutom har en otrolig form på hela stallet för dagen. Gordon Brodde är kvick iväg från start och trots bricka sju idag är han min ledare av loppet efter en bit, väl i den positionen kommer han bli svårslagen. Men han är heller inte beroende av ledningen för att vinna, så oavsett vilken taktik kusken Petter Lundberg väljer så är segerchansen god för Gordon Brodde idag.

Favoriten i fara?

– V75-3 1 Disco Volante blir stor favorit på V75. Han startade så sent som förra lördagen på V75 men då med helt andra förutsättningar. Han hade bakspår över lång distans vilket inte är hans likör. Idag ser förutsättningarna bättre ut med innerspåret över kort distans. Han kan öppna mycket bra bakom bilen och med en normal prestation idag är han den troliga ledaren av loppet och i den positionen är man sen hästen att slå. Men han har också gjort bort sig från innerspåret tidigare vilket är ett orosmoment och dessutom är jag inne på att Axevallas långa upplopp inte är till någon fördel för Disco Volante. Som favorit på V75 spelad till 67% kommer jag inte hålla honom i handen denna JACKPOT-omgång trots vetskapen om att han blir svårslagen utan strul från start.

Bästa draget?

V75-6 13 EenymeenyminymoeDK. Detta är en högkapabel dansk gäst som gör resan över till Sverige i angeläget ärende. Tränaren Flemming Jensen säger själv att han tycker hästen står bra inne i loppet. Formen är bra och i den senaste starten vann hon på klart bra sätt trots en del strul med positionerna längs vägen. Gången före fick hon ett tufft lopp i dödens på V75. Hon är van att möta tufft motstånd och besitter en hårdhet som kommer räcka långt här. Till 15% är EenymeenyminymoeDK tidig på kupongen.

Största fördelen med ditt andelsspel den här lördagen?

En av de bästa fördelarna med att köpa in sig i något större bolag är att man får vara en del i ett större system. Ett system som får med fler hästar på kupongen, och således också har större chans att vara med när utdelningen ökar. Väljer man dessutom ett av våra bolag hos Rekatochklart så köper man in sig i ett genomarbetat system där vi lägger ner mycket tid för att skapa så bra förutsättningar för 7 rätt som möjligt. Formen är det heller inget fel på just nu, två av våra tre bolag har fått utnämningen 3-Stjärnor hos ATG.se. Detta innebär att just dessa bolagen tillhör 10% av de bästa “butiksandelarna” på V75, vilket vi såklart är stolta över.

Vill du spela med oss idag så hittar du andelarna här 


Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto