Publicerad på 24 Okt - 13:00

0
article-img Foto: Bildbyrån

Tidernas största jackpot på Stryket: "Julafton med gigantisk omsättning"

På lördag gäller det mer än vanligt på Stryktipset. Spelformen firar 90 år och Svenska Spel kryddar detta med hela 34 miljoner i jackpot.
En summa vi aldrig tidigare har sett och självklart kommer Björn "Rekat-Björnen" Ekberg göra allt han kan för att sätta sina system just den här helgen! 

Allt är precis som vanligt i form att allas vår Rekat-Björn har fina andelsspel ute på sajten! Men allt är INTE som vanligt när det kommer till helgens jackpot. I samband med att Stryktipset firar 90 år så är potten rekordstår och hela 34 miljoner i jackpot står på spel. 

Du som vill spela tillsammans med Björn hittar hans andelsspel på länken nedan! 

Till Björns andelsspel!

Rekordjackpot på Stryktipset som firar 90 år när 34 miljoner (!) finns inlastat i potten. Hur tänker du kring denna otroliga summa som står på spel?

– Det här är givetvis en magisk dag för alla oss som gillar att spela poolspel. 34 miljoner i jackpot och en gigantisk omsättning därtill innebär lilla julafton . Vi kommer inte se "sämre" rader även om en megafavorit som Man City vinner. Det är såklart ruskigt kul, säger Björn. 

Vad säger du om kupongens sammansättning?

- Det är en fin kompott av matcher. Ett par tydliga favoriter samtidigt som vi har flera matcher med jämna odds rakt över.  Det finns något för alla helt enkelt. 

Vad går du in med för strategi? 

– Jag har en tidig tanke om att gå kort om tecken på Eastlands. Man City ska inte kunna torska hemma mot Southampton och därtill visar bongen också en 18:30-match. Med andra ord kan vi gå kort om tecken i Manchester och även lirka in en spik ifrån mötet Everton - Fulham på åtminstone lite mindre system för att strössla garderingar på annat håll. Jag kommer också hålla stenhård koll på hur oddsen rör sig varje dag/timme nu fram till spelstopp. Det är i grunden ett fint instrument för att kunna staka ut vinnare givetvis. Även om föll platt på bland annat  ett tungt oddsdropp i Newcastle förra helgen. 

Vilken är din bästa spik?

– Det är givetvis Manchester City. Haaland och company behövde inte springa sönder sig mot Prag i Champions League i veckan och de himmelsblå ska på det hela taget vara utvilade inför mötet med Soton. Sunderland kan spikas i skrivande stund och även Brentford har lite spikaura runt sig. Här är jag dock medveten om att saker och ting kan hända när det kommer till streck/odds och avvaktar lite med hur vi ska gå till väga.  

Var hittar du skrällen/skrällarna? 

— Wolves var på vippen att snubbla till sig poäng mot Manchester City senast och är bättre än vad tabellplaceringen visar. Brighton överskattas något i skrivande stund och troligen kastar jag in tvåan i mixen. Även Stoke och Cardiff är skrälldrag av klass som mycket väl kan få utrymme. 

Finns det någon match du bara vill helgardera?

– Plymouth - Preston och Charlton - Wrexham känns som två matcher där vad som helst kan hända. Här kryssar jag helst brett från start. 

Vilka andelsspel kommer du att lägga upp på Rekat? 

– Det blir lite special denna vecka med tanke på hur kraftfull kupongen är. Jag kör tre andelsspel där andelarna kommer kosta 100, 300 eller 500. Lilla, stora och mega är vad som gäller. Strukturen kommer ändå vara som alltid. Jag spelar inte emot mig själv på någon bong vilket innebär att om tvåan spikas i match 1 så kommer jag inte spela 1X på någon av de andra kupongerna. 

– Jag vill också belysa att jag numera inte släpper andelarna på sidan innan analysen ligger ute. Det ger alla en bättre blick på hur min grundtanke är och således kliver alla in med bra koll på hur strategin från start är. Små ändringar kan givetvis ske men det mesta kommer stämma överens med hur texten är skriven. Nu kör vi! 

Spela Stryktipset med Björn!

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto
X