Publicerad på 29 Jan - 00:23

0

Sverige-Spanien Handboll --> Stream & odds | 30/1-22

Sverige möter Spanien i finalen av handbollen och vår partner erbjuder streaming på matchen - utan kostnad. Nedan hittar du mer information om hur du snabbt får tillgång till matchen.

Stream för Sverige-Spanien i Handboll

Genom vår partner kan du se matchen utan kostnad, det enda som krävs är att du har ett konto och minst 1 kr på spelkontot. Ett konto skaffar du på 15 sekunder med ditt BankID. Streama på Unibet→

Såhär gör du för att streama hos Unibet:

1. Signera med BankID för att logga in. 
2. Sätt in 100 kr med t.ex. Swish. 
3. Nu kan du börja titta på matchen. Pengarna som du satt in kan du dessutom lägga ett spel för! Streama på Unibet→

Kan jag se alla handbollsmatcher?

Ja, så länge som du har ett saldo på kontot så kan du fortsätta se på handboll hos Unibet. Spelbolaget sänder även annan sport som NHL, Bundesliga, Serie A och mycket mer.

Sverige favoriter enligt spelbolagens odds

Vi har jämfört oddsen hos de olika spelbolagen och spelbolagens odds säger att Sverige är favoriter inför drabbningen mot Norge. Sverige står i 2.02 gånger insatsen och Spanien i nästan 2.20 vilket gör Sverige till knappa favoriter. Det är första gången Sverige är favoriter då man både mot Norge och Frankrike stod i nästan fyra gånger pengarna. Oddsen kan dock svänga snabbt, vilket vi tidigare sett, framförallt eftersom spelare med kort varsel kan försvinna från truppen med nuvarande smittoläge.

Handboll: Sverige-Spanien final odds:
  • Sverige: 2.02x 
  • Oavgjort: 8.00
  • Spanien: 2.20

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto