Publicerad på 26 Sep - 11:08

0
article-img Foto: Bildbyrån

Superboost från Betinia - få mer än dubbla oddset!

Betinia har en riktigt fin Superboost till tre av helgens absolut hetaste matcher där oddset höjts från 4.70 --> till 10.00 gånger pengarna! Erbjudandet gäller både för nya och gamla kunder. 

Superboost hos Betinia!

Trenden med boostade odds fortsätter från många av våra partners och i helgen vill vi uppmärksamma ett fint erbjudande från Betinia! 

Betinia har satt ihop en trippel där vi får mer än dubbla oddset i boost: 

Lördag 28 sep 13:30: Newcastle - Man City

Spel: City vinner

Efter Citys sena kvittering mot Arsenal senast så kan inte självförtroendet vara så mycket bättre i laget. City leder ligan men det är tajt där bakom. Premier League är bara fem omgångar in men City är hittills obesegrat medan Newcastle föll mot Fulham med 3-1 på bortaplan nu senast. City har vunnit de tre senaste mötena lagen emellan i PL och har förstås goda chanser att göra det även här. 

Lördag 28 sep 18:30: Bayern München - Bayer Leverkusen 

Spel: Bayern vinner

Lördagskvällen bjuder på en riktigt het match i Bundesliga mellan ettan och tvåan i tabellen. Fjolårets succélag Leverkusen har hunnit med att torska en match mot Leipzig på bortagräs men annars har de gått rent. Bayern ser oförskämt starkt ut och kommer från 6-1 borta mot Kiel, 9-2 (!!!) mot Dinamo Zagreb i Champions League och hela 5-0 borta mot Werder Bremen. Offensiven går på vatten just nu och på hemmaplan är chanserna förstås stora att slå även Leverkusen.

Söndag 29 sep 21:00: Atlético Madrid - Real Madrid 

Spel: Över 2.5 mål 

Här har vi ett riktigt roligt derbyt att se fram emot! Båda klubbarna har fått en fin respektive ganska fin start på säsongen. Barca är i serieledning med full pott på sju spelade matcher, 21 poäng, och Real ligger tvåa på 17 poäng. Atlético har i sin tur tolv intjänade poäng men också en match mindre spelad. Så vi kommer nog att få se ett hemmalag som helst av allt inte nöjer sig med kryss. Atlético spelar sin hängmatch på torsdagskvällen medan Real kan komma utvilat. 

Senaste möten mellan lagen: 1-1, 4-2 till Atlético, 5-3 till Real, 3-1 till Atlético 

Jag tror vi kan få se en väldigt offensiv match och då känns över 2.5 som ett vettigt spel! 

***

Vi får alltså 10.00 pengarna på denna trippel i stället för normala 4.70 och både nya och gamla kunder är välkomna att ta del av erbjudandet!

Till Betinias superboost!

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto
X