Publicerad på 15 Dec - 16:46

0

Streama Handbolls-VM 2021 gratis

De svenska damerna är kvar i världstoppen och slåss för medalj i handbolls-VM 2021. Här finner du information om hur du kan se livestream på matcherna som spelas.

HÄR KAN DU STREAMA HANDBOLLS-VM FÖR DAMER

OS-succén, där Sverige tog brons, har visat sig inte vara en one hit wonder. Det svenska damlandslaget i handboll är framme i kvartsfinal mot regerande OS-mästarinnorna Frankrike. Vill du se matchen på stream är det fullt möjligt på flera olika sätt. Viaplay äger rättigheterna men där krävs förstås ett abonnemang men du kan även se matchen på TV6 om du har tillgång till denna. Streama på Unibet→

Såhär gör du för att streama hos Unibet:

1. Signera med BankID för att logga in. 
2. Sätt in 100 kr med exempelvis Swish. 
3. Nu kan du börja titta på matchen. Pengarna som du satt in kan du dessutom lägga ett spel för! Streama på Unibet→

STREAMA HANDBOLLS-VM GRATIS?

I stället kan du välja att se matchen och det kommande avgörandet (semifinal, final) gratis hos Unibet. Allt du behöver är ett konto som är laddat med minst en krona för att kunna se matchen ikväll. Så kan Sverige skrälla mot andrahandsfavoriten Frankrike? Norge är favorit till att vinna mästerskapet men svenskorna har visat rätta takter och har mer att ge. Sverige har gjort två bra matcher mot Frankrike, där man pressade superlaget i OS-semifinalen men alltså fick nöja sig med en fin bronspeng i stället för finalspel.

En smidig Handbolls VM stream

Att streama Handbolls-VM 2021 för damer hos Unibet är väldigt smidigt. Du behöver inte skapa ett konto med massa uppgifter, det enda som krävs är att du loggar in med BankID och sätter in 100 kr med Swish. Sedan kan du snabbt börja streama matchen gratis i Unibets utbud av odds och stream.

Sverige-Frankrike kvartsfinal

Under onsdagskvällen spelar Sverige kvartsfinal i Dam-VM och det är denna matchen som du kan streama. Om Sverige går vidare till semifinal så kan du dock med samma spelkonto streama matchen gratis om du har minst 1 kr på ditt saldo. Du kan därmed se resten av slutspelet i Handbolls-VM helt gratis hos vår partner.

ODDS PÅ HANDBOLLS-VM

Unibet erbjuder Sverige att vinna matchen till 3.30 gånger pengarna. Det betyder således att Frankrike är storfavorit till att gå vidare och vill du spela mot svenskorna kan du göra det till 1.53.

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto