Publicerad på 28 Jan - 16:03

0

Streama Handbolls-EM 2022 gratis

De svenska herrarna är kvar i världstoppen och slåss för medalj i handbolls-EM 2022. Här finner du information om hur du kan se livestream gratis på matcherna som spelas i slutspelet.

HÄR KAN DU STREAMA HANDBOLLS-EM FÖR HERRAR

Viaplay har rättigheterna till matcherna men där krävs ett abonnemang, vilket kostar 400 kr. Ett bra alternativ till Viaplay är istället Unibet där du kan se samtliga matcher gratis. Det enda som krävs är att du har minst 1 kr på ditt spelkonto. Streama på Unibet→

Såhär gör du för att streama hos Unibet:

1. Signera med BankID för att logga in. 
2. Sätt in 100 kr med exempelvis Swish. 
3. Nu kan du börja titta på matchen. Pengarna som du satt in kan du dessutom lägga ett spel för! Streama på Unibet→

Är det gratis att streama Handbolls-EM live?

Ja, istället för att skaffa ett abonnemang kan du se matcherna utan kostnad. Det gör du genom att logga in/skapa ett konto genom knappen ovan och se till att du har minst 1 kr på ditt spelkonto. Därefter kan du se matcherna utan någon ytterligare kostnad, vilket gör det väldigt fördelaktigt. Om svenskarna lyckas skrälla och vinna på nytt så kan du dessutom se den avgörande matchen utan att behöva sätta in några nya pengar, så länge som du sparar minst 1 kr på spelkontot.

En smidig Handbolls EM stream

Att streama Handbolls-EM 2022 för damer hos Unibet är väldigt smidigt. Du behöver inte skapa ett konto med massa uppgifter, det enda som krävs är att du loggar in med BankID och sätter in 100 kr med Swish. Sedan kan du snabbt börja streama matchen gratis i Unibets utbud av odds och stream.

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto