Publicerad på 25 Sep - 13:34

0
article-img Foto: Bildbyrån

Streama Arsenal och Liverpool hos Unibet ikväll!

Ikväll spelas två intressanta matcher i den engelska ligacupen som Unibet erbjuder streaming till för alla kunder med pengar på kontot! Nya kunder får upp till 1000 kr i matchat gratisspel! 

Till Unibets streaming!

Rekatochklart har tidigare rapporterat om det breda utbudet av streaming som erbjuds av spelbolaget Unibet. Det räcker att du är kund och har minst en krona på kontot för att kunna se livesport i absolut världsklass! I inloggat läge kan du som kunde se fotbollsligor som Serie A, Bundesliga och La Liga. Du kan även se NHL och Sveriges bästa hockeyliga samt tennis från ATP- och WTA-touren. 

I kväll vill vi slå ett slag för både Arsenal och Liverpool som ska ut och spela i den engelska ligacupens tredje runda. Vinnarna i kvällens matcher går vidare till slutspelet! 

Arsenal - Bolton 
Emirates Stadium, kl 20:45
Unibet odds: 1.11 - 9.80 - 17.00 

The Gunners tar emot League One-laget Bolton i en match som bara ska kunna sluta på ett sätt. Men det finns inget som är 100% säkert i fotboll och för Bolton och dess supportrar är det här förstås årets match. Arsenal kommer till spel med att vara obesegrade i Premier League den här säsongen, nu senast 2-2 i en riktigt spännande match mot Manchester City - där Stones forcerade in kvitteringen i 90+8 (!). Surt för Arsenal förstås. Här gäller det att släppa de tankarna och göra jobbet. Mikel Arteta kommer garanterat rotera mycket i elvan och där ligger Boltons chans. Bolton har inte övertygat i säsongsstarten men kommer från en 5-2-kross hemma mot Reading. 

Liverpool - West Ham 
Anfield, kl 21:00 
Unibet odds: 1.35 - 5.40 - 8.00

Liverpool har en förlust på sitt konto den här säsongen, men ligger ändå före Arsenal i tabellen med tanke på sina fyra segrar. Nu väntar ett gediget motstånd i ligacupen så här får inte nye tränaren Siot inbilla sina spelare att det blir en enkel match, eller rotera för mycket för den delen, för då kan det bli respass tidigt i turneringen. West Ham kommer dock till matchen med blott en poäng på sina tre senaste matcher i ligan. Man har dock mött två storklubbar i form av Man City (1-3) och Chelsea (0-3). Däremellan fick man 1-1 borta mot Fulham. West Ham ligger på en 14:e plats i Premier League medan Liverpool ligger tvåa, en pinne bakom City. Det här blir en riktigt bra match tror jag! 

För alla kunder hos Unibet så kan du streama matcherna utan extra kostnad så länge du har minst 1 kr på ditt konto.

Nya kunder får dessutom upp till 1000 kr i matchat gratisspel!

Klicka här för att se matcherna hos Unibet!

 

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto
X