Publicerad på 25 Mar - 12:54

0
article-img
Foto: Bildbyrån

Spelarna du ska undvika i årets Fantasy Allsvenskan



Foto: Bildbyrån

Vi på Rekatochklart.com storsatsar i år på Fantasy Allsvenskan. För att gå med i vår liga där du kan vinna fina priser som presentkort, säsongskort, merch m.m. behöver du bara skriva i ligakoden nb2910. Det är gratis att vara med och ett måste för att ge årets allsvenska säsong en extra krydda. 

/ Christian Polsäter - nokkan21 på twitter


***

Häromdagen tittade jag på några spelare jag tycker är värda att äga, den texten kan du läsa här.

Idag tittar jag närmare på spelare jag tycker du ska undvika. Självklart finns det många spelare att undvika, såsom de som är bänkade, skadade eller defensiva mittfältare. Så jag har här fokuserat på spelare som har relativt högt ägandeskap. 

Magnus Eriksson, Djurgården (11.0) 

Såklart en grym spelare som öste in poäng i fjol. Men 11.0 är mycket att lägga på en spelare, för mycket för Mange i min bok. Verkar inte vara given på fasta situationer i år heller. Fick en smäll mot huvudet i cupsemin mot Malmö och därmed inte otänkbart att han tyvärr får ett hack i sina förberedelser sista veckan. 

Joel Nilsson, Hammarby (6.5) 

Rätt så högt ägandeskap. Tog väldigt mycket poäng i Mjällby i fjol, men jag undrar om han kommer vara helt ordinarie i Hammarby i år. Tuff konkurrens och jag avvaktar till det går att skönja vad Cifuentes tar ut som en ordinarie startelva. 

Linus Wahlqvist, IFK Norrköping (6.0) 

Spelar centralt i Norrköpings trebackslinje och har därmed ett begränsat offensivt hot i öppet spel. Huvudspelet på fasta situationer såklart, men han kommer inte slå särskilt många inlägg. Finns bättre alternativ till det priset då jag inte ser Norrköping som ett lag som kommer hålla jättemånga nollor heller. 

Nicolas Stefanelli, AIK (8.5) 

John Guidetti är på väg in och Bahoui har imponerat som spets på försäsongen. Jag tror Stefanelli kan bli lite lidande av det. Mer defensiv position väntar jag mig och jag tror på färre mål än i fjol från honom. 

Kristoffer Nordfeldt, AIK (6.0) 

Kanske konstigt att varna för en målvakt som nog har goda möjligheter att hålla flest nollor den här säsongen. Men det är främst en varning för det inledande schemat. AIK har ett väldigt svårt spelschema på våren. Kan vara aktuell att byta in lagom till omgång sju där AIK har en dubbelomgång. 

Felix Beijmo, Malmö FF (6.0) 

Inte jättemånga som äger honom, men det är ändå en del. Om Malmö FF av någon anledning sålt Eric Larsson så Beijmo hade blivit given i laget hade han varit bra. Men nu är det tuff konkurrens på högerbackspositionen där det känns som Eric Larsson är lite före. Men kan tänka mig att Beijmo får en del matcher också, av den anledningen är även Eric Larsson inte värd att äga för mig. 

Jacob Bergström, Mjällby (6.5) 

Tyvärr haft stora skadeproblem på försäsongen och lär ta ett tag innan han är helt tillbaka. Ändå rätt så många som äger honom. Då finns det bättre alternativ i min bok. 

Jeppe Okkels, Elfsborg (7.5) 

Öste in mål i fjol, men blir i stort sett alltid utbytt. Ondrejka kostar lika mycket, tar hellre honom faktiskt.

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto