Publicerad på 20 Aug - 13:48

0
article-img Foto: Bildbyrån

Specialerbjudande: Går MFF vidare till CL?

Malmö FF är bara ett sista dubbelmöte från Champions League och riktigt, riktigt stora pengar in på klubbkontot. Det sista hindret på vägen är tjeckiskt i form av Sparta Prag. Expekt har ett väldigt fint erbjudande till nya kunder! 

Redan nu är Malmö FF överlägset i Sverige när det kommer till ekonomiska förutsättningar. Och snart kan skillnaderna mot övriga klubbar i Allsvenskan vara ännu större. Ett Champions League-gruppspel innebär omkring 350 miljoner kronor i inkomster. Ett Europa League-gruppspel, som MFF redan är klart för även om de åker ur mot Sparta Prag, ger omkring 200 miljoner kronor. Klubbens ekonomichef lär inte direkt oroa sig när lönerna ska betalas ut den 25:e framöver heller... 

Men det är klart att Champions League slår högre än Europa League och att MFF kommer göra allt i sin makt för att nå dit. De tjeckiska mästarna Sparta Prag är motståndet som måste besegras för att ta sig dit och efter MFF:s otroligt dramatiska avancemang borta mot PAOK så är självförtroendet gott. Det var tre år senast - får vi ett svenskt lag i Champions League igen? 

1500 kr i gratisspel hos Expekt

Odds och erbjudande hos Expekt

Alla nya kunder hos Expekt får 1500 kr i gratisspel och om vi tittar på vinnarodds i hemmamötet (det första av två möten) på onsdagen så ser det ut så här hos Expekt: 

  • Malmö FF 2.23
  • Oavgjort 3.40 
  • Sparta Prag 3.10 

Kvalificerar sig till nästa runda 

  • Malmö FF 2.00
  • Sparta Prag 1.72

Roligt erbjudande på matchen

Ett spel som jag annars gillar i det första mötet är Expekt Specialen "Malmö FF vinner och Sebastian Nanasi eller Anders Christiansen gör mål" till 3.75. 

TV och stream

Sändande bolag är Viaplay och matchen sparkar igång klockan 21:00 på Eleda Stadion. Parallellt med denna spelas även Dynamo Kiev-Red Bull Salzburg och FC Midtjylland-SK Slovan Bratislava. Samtliga sänds hos Viaplay. 

Hämta Expekts bonus och erbjudande!

18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor härstodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto
X