Publicerad på 8 Jul - 13:10

0
article-img Foto: Bildbyrån

Spanien - Frankrike - odds & stream inför EM-semifinalen

Nu ska det avgöras om vilka som spelar i EM-finalen 2024. I den första semifinalen väntar stormötet mellan Spanien och Frankrike. Vi har tittat på bästa odds och var man kan streama matchen! 

15.00 på Spanien att gå vidare - utan omsättning! →

Inför Spanien - Frankrike

Vilken dundermatch som väntar på tisdagen klockan 21:00. Spanien är laget som har imponerat allra mest av de två. Dels genom att vinna samtliga matcher i sin grupp men också genom att ta sig till semifinal genom segrar mot Georgien (4-1) och i förlängningen mot värdnationen Tyskland (2-1). Riktigt starkt förstås med tanke på tyskarnas hemmastöd. Inför semifinalen saknar man dock ett par spelare på grund av skada och avstängningar. Pedri är skadad och Le Normand och Carvajal missar matchen på grund av avstängning. 

Frankrike då? Mbappes lag har kanske inte övertygat lika mycket spelmässigt och tog sig vidare mot Portugal på straffar. Det var en riktig rysare förstås och fransmännen vidare med nöd och näppe. Spelmässigt har Frankrike haft en hackig väg framåt, desto mer imponerande att då ha tagit sig så långt som till semifinal. Har man Mbappe så har man alltid en chans att gå vidare. I finalen väntar segraren mellan England och Nederländerna. 

Odds inför matchen

Tittar vi på Snabbares odds inför matchen så är Spanien favoriter, om än knappt. Oddsen hos spelbolaget Snabbare ser ut enligt följande: 

  • Spanien 2.80
  • Oavgjort 2.90
  • Frankrike 3.15 

Nya kunder hos Snabbare får upp till 2000 kr i insättningsbonus! 

Hämta 2000 kr i bonus hos Snabbare!


Ett annat bra spel kan vara vilket lag som går vidare. Dvs även efter förlängning och straffar: 

Att kvalificera sig

- Spanien 1.81
- Frankrike 1.97

Vill du spela något annat än att välja sida i matchen så finns förstås över och under-spel. Marknaden är inne på en målsnål match: 

  • Över 2.5 mål 2.70
  • Under 2.5 mål 1.48

Klicka här för att komma till Snabbare och deras odds inför semifinalerna av EM 2024!

Streama Spanien - Frankrike 

Båda semifinalerna är minst sagt sevärda på förhand. Klart är det nu att det blir TV4 och streamingtjänsten TV4 Play som sänder Spanien mot Frankrike med avspark 21:00 tisdagen den 9 juli. Matchen går alltså även i "vanlig" linjär-TV. 

Den som vill se Nederländerna mot England på onsdagen får vända sig till SVT1 och SVT Play. Det behöver väl knappt nämnas men även den matchen går alltså att se helt gratis. 

Vill du komma till vår sida för speltips inför matchen så klicka på länken nedan!

Till alla speltips på Rekatochklart!

 

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto
X