Publicerad på 12 Okt - 07:10

0
article-img Foto: Bildbyrån

Rekat-Björnens sista tips inför dagens Stryktipset!

Björn "Rekat-Björnen" Ekberg är i farten igen med sin analys och andelsspel på Stryktipset. Vilken är den bästa spiken, draget och helgarderingen på kupongen?

Till Rekats andelsspel!

Landslagsspel och engelska lower leagues. Vad säger du om sammansättningen?  

– Kul kupong med hög svårighetsgrad. Jag har också valt att flytta mina andelssläpp till analysen ligger ute från och med denna vecka. Blir enklare för samtliga som är sugna på att haka på att se hur raden med stor sannolikhet kommer att se ut. Denna gång är det som sagt Nations League samt engelsk League One- och League Two-fotboll som gäller. Det är ett koncept jag i grunden ställer mig positiv till. Det brukar alltid bli bra värde kring dessa kuponger då folk generellt inte har så bra koll på engelska sällskap som Carlisle, Bradford och Port Vale. 

Vad går du in med för strategi? 

– Målet är som alltid att omkring 30 procent av alla rader ska landa norr om 250.000 kronor. Givetvis så också nu. Det innebär att ganska tunga favoriter som Kroatien, Portugal och Doncaster på något vis bör garderas. Förhoppningsvis kan vi spela ut den här kupongen med lite bättre skärpa och flyt jämfört med förra helgen då det blev nattsvart tidigt. 

Vilken är din bästa spik?

– Jag rekade ut Spanien när jag släppte analysen i torsdags och jag får nog stå fast vid det. 

Var hittar du skrällen/skrällarna? 

– Crewe underskattas just nu och jag har en tidig tanke på att gardera Doncaster i någon mån på båda kupongerna. Även Rotherham ser ut att kunna bli ett fint tecken. 

Finns det någon match du bara vill helgardera? 

– Serbien - Schweiz känns helt omöjlig att förutse utfallet i. Det här är en fajt jag tror kan sluta hursomhelst och därför lockar alla tecken tidigt. 

Till Stryktips- och travandelar på Rekat!

 

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto
X