Publicerad på 27 Sep - 10:33

0
article-img Foto: Bildbyrån

Rekat-Björnen jagar helgens jackpot: "Spännande kupong!"

Björn "Rekat-Björnen" Ekberg är i farten igen med sin analys och andelsspel på Stryktipset - som denna vecka ger hela 15 miljoner i jackpot! Vilken är den bästa spiken, draget och helgarderingen på kupongen?

Till Rekats andelsspel!

Gott och blandat från den engelska fotbollen på kupongen. Vad säger du om sammansättningen?  

– Spännande! Det är en bra mix återigen där vi har två väldigt tydliga favoriter (Arsenal och Liverpool) men i övrigt finns det hopp om både tunga värdespikar likväl som en och annan häftigt understreckad utmanare. 

15 mille i jackpot denna vecka, hur lyder taktiken? 

– Jag kommer fortsätta vikta mina rader till en utbetalning där åtminstone 25 procent ska kunna generera över 250.000 kronor. Byggnationen var på liknande sätt förra veckan och vi satt faktiskt väldigt bra med i jakten på större stålar länge. Stora Systemet löste 13 rätt till slut men då favoriterna, en efter en, lyckades vinna sina matcher så var vi inte ensamma om bedriften så att säga. 

Vilken är din bästa spik?

– Jag sätter på mig tröttmössan och spikar Arsenal. Det är ingen "rolig" spik att hålla i handen då vi säkert får se Artetas män husera runt 90 procent framåt spelstopp men jag kan inte se The Gunners falla. Med tanke på 15 miljoner i jackpot är det inte heller helt fel att gå kort om tecken på Emirates heller då det troligen kan bli lite övervärde i 13-potten återigen. 

Var hittar du skrällen/skrällarna?

– Cardiff har bytt tränare i veckan och kan säkert få en positiv reaktion. Hull är dessutom inte ett fotbollslag att hålla hårt i handen när det blåser. Just nu hittar vi tvåan i match 7 cirkulerandes runt 15 procent vilket är magiskt bra.  Jag är småsvag för Brighton också.  Måsarna har gjort bra saker mot Chelsea i modern tid och sydkustklubbens första tid i årets Premier League-spel är jättebra. På något vis kommer jag gardera i London som det ser ut just nu.  

Finns det någon match du bara vill helgardera?

– Nottingham - Fulham den batalj som jag anser mest given att helgardera. Båda lagen har startat säsongen bra och har kapaciteten att fortsätta röra om i grytan. Här orkar jag inte ta ställning helt enkelt.

Till Björns andelsspel!

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto
X