Publicerad på 23 Aug - 17:16

0
article-img Foto: Bildbyrån

Rekat-Björnen inför Stryktipset: Äntligen en "riktig" kupong!

Vi tar tempen på Stryktipset med vår andelskung Björn "Rekat-Björnen" Ekberg! 

Till Björns andelar på Rekat!

Hur är läget och hur känns formen här och nu?

– Formen har ju varit bedrövlig under lång tid men jag är ändå ganska nöjd med mina byggen. Alla som håller på med poolspel vet hur svårt det är att få träff och pricka in 13 gröna bockar. Ibland tar det tid mellan gångerna. Viktigaste är att vi jobbar på metodiskt och försöker staka ut en vinnande väg i det långa loppet. 

Vad säger du om kupongen?

– Det här är ju en ”riktig” Stryktipskupong. Vi snackar fullt engelskt fokus med ett gäng riktigt spännande matcher. Att vi har 10 miljoner i jackpot att försöka fånga dessutom gör ingenting sämre. 

Var hittar du den mest givna spiken?

– Det är ju givetvis Manchester City! Det finns en anledning till att spelbolagen ställer ut ettan till priser under 1.10 i odds på hemmaseger. Det är aldrig kul att spika denna typ av megafavorit men Ipswich kommer tyvärr inte ha en chans på Eastlands.

I vilken match ser du den största skrällchansen?

– Jag är helt inne på att Oxford ska kunna störa Blackburn trots bortaplan. Även Middlesbrough överskattas just nu hemma mot Portsmouth. Detta är två matcher där tvåorna sticker ut på ett fint skrällmässigt sätt. 

Och vilken match vill du helst bara helgardera?

– Norwich - Sheffield United känns helt omöjlig att ta ställning kring. Om inget händer framåt spelstopp på Carrow Road är det heltäckt som gäller både på litet och stort system. 

Till Björns andelsspel på Rekat!

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto
X