Publicerad på 6 Sep - 10:47

0
article-img Foto: Bildbyrån

Rekat-Björnen inför kluriga kupongen: "Tappat många profiler"

Nations League och engelsk lower league-fotboll är vad som väntar Stryktipsälskarna denna lördag. Vår andelskung Björn "Rekat-Björnen" Ekberg delar med sig av sina bästa tips inför omgången. Vilken är den bästa spiken, draget och helgarderingen? 

Vill du haka på Björns andelsspel? 

Spana in Rekats andelsspel!

Tjena Björn, hur är dagsformen? En annorlunda kupong på Stryket denna vecka med tio millar i jackpot. Vad tycker du om raden? 

– Jo men det är fint. Man blir alltid lite trött när storfavoriterna haglar in och utdelningen uteblir. Så som i lördags. Vi fann en tolva på det lilla systemet men det hjälper ju föga när även alla andra som skickat in rader löste biffen. Småslantar på inkontot därmed och istället blir det jackpot denna helg. 10 friska miljoner är alltid bra och även om det finns drösvis med favoriter spridda över bongen så är det troligen ett litet övervärde vi kommer att se. Det gillar vi! 

Vilken är din bästa spik?

– Jag har svårt att se Nederländerna misslyckas med att vinna mot Bosnien & Hercegovina. Inte för att gästerna är ett speciellt dåligt fotbollslag utan mer för att Oranje ser urstarka ut just nu. Hemma i Eindhoven och med mer eller mindre bästa tänkbara elva tror jag det bara kan sluta på ett sätt. 

Var hittar du skrällarna? 

– Det må vara ett extremt långskott men jag är inne på att Tyskland kan komma att få problem med Ungern. Tyskarna har tappat en hög med profiler efter EM i somras och Nagelsmann bygger upp något nytt. Det är givetvis bra samtidigt som att spelare som Kroos, Neuer och Müller knappast bara går att kassera och ersätta med något likvärdigt. Ungrarna har visat att en bra dag kan man mäta sig med eliten i Europa så varför inte nu?  Även Grekland och Ukraina finns det en tanke om att gardera. Vi får följa streck och odds framåt spelstopp där innan jag helt tar ställning. 

Finns det någon match du bara vill helgardera? 

– MK Dons mot Walsall är en match där jag har svårt att riktigt greppa Milton Keynes favoritskap. Händer inget speciellt så kommer alla tecken åka med. Jag var tidigt inne på att möjligen bara gå 1X i Georgien - Tjeckien men jag har börjat att revidera mitt beslut och är nu inne på att inte lämna tjeckerna utanför utan öppnar för en heltäckt matta även i Tbilisi. 

Spela andelsspel med oss! 

Till Rekats andelsspel!

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto
X