Publicerad på 28 Jun - 15:52

0
article-img Foto: Bildbyrån

Rejäl oddsboost: Få 15 gånger pengarna på Frankrike

Ett form av "derby" mellan Frankrike och Belgien spelas på måndagskvällen klockan 18:00. Tror du att Frankrike vinner? Då kan du få 15 gånger pengarna i en oddsboost hos Snabbare! 

Erbjudandet gäller för dig som ny kund! 

Till 15X pengarna på Frankrike!


Frankrike möter Belgien i en av de allra mest intressanta åttondelsfinalerna. Det är två nationer som blandat och gett men där den ena har en viss Kylian Mbappe. Det märktes verkligen när han saknades mot Nederländerna - och när han väl var tillbaka mot Polen så blev det mål. 

Frankrike har en del att slipa på och så även Belgien. Att det bara blev 0-0 mot Ukraina var svagt och lite fegt. Om man hade gått för det mer så kunde lottningen blivit enklare, man hade då hamnat på den enklare halvan av slutspelsträden. Men så blev det inte. 

I stället derbyaktig match mot stornationen Frankrike och en betydligt tuffare resa till finalen i Berlin. Lukaku har målsumpat något otroligt i mästerskapet och känslan är att det inte kommer lossna alls i detta EM 2024. 

Om du tror att Frankrike vinner matchen under ordinarie speltid så får du hela 15x pengarna i en fin oddsboost hos spelbolaget Snabbare!

Till Snabbares 15x pengarna!

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto