Publicerad på 9 Jun - 12:59

0
article-img
Foto: Bildbyrån

Nytt avsnitt av 3-5-2 Superettan: Silly Season-snack och Brages tränare gästar!



Foto: Bildbyrån

Superettan har uppehåll. Men podcasten 3-5-2 Superettan tar ingen paus för det!
I veckans avsnitt Betongspelarna i gruvan går Rekats Lennart Sandahl och Joakim Felldin igenom samtliga trupper och presenterar en åtgärdsplan för sommarfönstret!
Vi har dessutom med oss vårsuccén Brages huvudtränare Kléber Saarenpää som ger oss full insyn i den klassiska klubbens jakt på Allsvenskan. 


Vad behöver din klubb göra för att nå sina mål under hösten? 

I veckans avsnitt går Lennart Sandahl och Joakim Felldin in på djupet och presenterar en åtgärdsplan för alla 16 klubbar. Behöver Halmstads BK göra något över huvud taget? Har Öster och Trelleborg muskler att presentera några feta nyförvärv som gör skillnad? Kommer Brage hålla ihop sista 20 omgångarna på samma sätt? Vad behöver nykomlingarna förstärka med för att inte tappa fart? 

Vi berättar vilka positioner vi tycker att respektive klubb ska förstärka på och presenterar några förslag på värvningar från Allsvenskan och Ettan. 

Dessutom har vi en lång intervju med Brages huvudtränare Kléber Saarenpää. Vad har nycklarna bakom den starka våren varit? Vad säger han om Sirius-lånet Joakim Perssons häftiga utveckling, är klubben redo för Allsvenskan eller vad är det som behövs för att bli det? Kléber berättar även om sin dröm att en dag träna en allsvenskt toppklubb och om när han skickade ned spelarna i Falu Gruva. 

Lyssna på oss där poddar finns eller i Spotifyspelaren ovan! 

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto