Publicerad på 17 Feb - 10:48

0
article-img
Foto: Bildbyrån

Melkers Europatips: Kan bli riktigt bra pengar ikväll!



Foto: Bildbyrån

Rekatochklarts andelsläggare Melker Sandebäck går igenom sina tankar inför kvällens spelstopp på Europatipset. 

Köp andelen "Melkers Europatips" via denna länk

Vad säger du om kupongen?

- Torsdagens kupong innehåller endast matcher från Europa League och Conference League. Tycker själv det är roligt att Europamatcherna är tillbaka. Stormatch mellan Barca och Napoli inleder kupongen sedan har vi ett svenskmöte i match 4 där Emil "Foppa" Forsbergs s RB Leipzig tar emot Alexander Isaks Real Sociedad. Går vi längre ner så har vi de nordiska lagen med Bodö Glimt som åker ned för att möta Celtic på bortaplan och det danska laget Midtjylland tar emot grekiska laget PAOK. 

Var hittar du den mest givna spiken? 

 - Mest givna spiken tycker jag att Atalanta är, de spelade fint senast mot Juventus och tycker man har övertaget klart över Olympiakos. Atalanta skulle både ha straff och ett rött kort med sig i senaste mötet nu gäller det att ta revansch. Här spikar jag ettan på Rekaochklart-systemet! Vi kommer även spika fina Midtjylland som möter PAOK på hemmaplan i ett kallt regnigt tvågraders Danmark! Inget klimat jag tror de grekiska laget PAOK kommer trivas i. En fräck spik. 

I vilken match ser du den största skrällchansen? 

 - Slavia Prag som åker ned till Turkiet tror jag har störst skräll chansen just nu står dom i 17% och här får man bort många system på en 2a enligt oddset ska man stå i 27%, så finns värde i denna matchen med! Tycker Fenerbahçe är en svag favorit som har gått tungt på senaste tiden dock så vann man senast med 2-1. Här spelar vi X2 på Rekatochklarts Europatips 

Och vilken match vill du helst bara helgardera? 

 - Rapid Wien som tar emot Vitesse på hemmaplan, (match 13). Båda lagen har dålig form. Öppen match där enligt oddssättarna ska kunna gå åt vilket håll. Det finns bra värde i 2an som just nu står i 16% som enligt oddsätttarna borde stå i 32% här spelar jag alla tecken och hoppas på en 2a. 

Hur borde man som spelare tänka kring sitt system i en sån här klurig omgång? 

 - Detta är första omgången i slutspelet och något man borde tänka på är ett bortmålsregeln är borta i år. Jag ser att det finns mycket värde i 2orna. Jag går in med att jag spikar mina favoriter och sedan låser upp med mycket 1-2 och X2. Det kan bli mycket pengar en sådan här omgång!


Läs Tipsexpertens stora analys inför Europatipset här

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto