Publicerad på 3 Mar - 13:00

0
article-img
Foto: Bildbyrån

Melker Sandebäck med 13 rätt igen: En magisk känsla!

Foto: Bildbyrån

Rekatochklarts andelskung Melker Sandebäck är stekhet! 13 rätt på Stryktipset i lördags följdes upp av två system med 13 rätt på Europatipset under onsdagen! 

Hallå där, Melker! 13 rätt X2 på Europatipset till 80 000 kronor totalt och 1000 kronor per andel. Hur var känslan när du satte 13 igen bara några dagar efter över 200 000 på Stryktipset? 

– Magisk känsla att sätta 13 igen och inte bara på ett system utan på 2 system! Vi satt bra och kunde har blivit mycket mer i utdelning men jag är nöjd! 

Vilka matcher var viktigast för att vi skulle håva hem vinsten den här gången? 

– Båda spikarna som jag tipsade om i TV-avsnittet (Real Sociedad, Valencia) satt! Bästa draget satt (Nantes-Monaco 1X) och den öppna matchen (Club Brügge-Gent 1X2) kunde knappt skilja lagen! 

– Har haft en bra känsla hela veckan och nu går vi in i helgen där vi har Stryktipset på lördag och jackpot på Europatipset dagen efter! 

Säljtrycket är riktigt stort redan nu inför helgen. Det känns som att du kommer kunna sälja slut på flera andelsspel både på Stryk- och Europatipset? 

– Sjukt sälj tryck! La upp första Stryktipset igår klockan 23 och när jag vaknade var det redan slutsålt! Just nu ligger ett nytt unikt Stryktips uppe och även ett jackpotsystem uppe till söndagens jackpotomgång!

Melkers andelar hittar du på vår andelssajt - klicka här! 

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto