Publicerad på 25 Jun - 23:38

0
article-img Foto: Bildbyrån

Lossnar det för Lukaku? - hämta 100% insättningsbonus

Kan Belgien göra det som krävs för att ta sig vidare eller kommer Ukraina att sätta dem på pottan? Betinia erbjuder alla nya kunder en insättningsbonus på 100% upp till 500 kr. 

Hämta erbjudande från Betinia

 

Grupp E står inför ett riktigt spännande avgörande! Alla fyra lagen står nämligen på exakt lika många poäng men där målskillnaden skiljer sig åt. Sämst målskillnad inför den tredje och sista gruppspelsomgången har Ukraina så för deras del är det således sämst chans att gå vidare på ett kryss. Men detta till trots så tror jag personligen att Belgiens tyngd och gryende form kommer att fälla avgörandet här. Ukrainas offensiv är spännande men jag tycker att deras kollektiva försvarsspel har mycket att önska. Förlusten mot Rumänien var tung, att man slog Slovakien desto starkare men mot ett Belgien som imponerat på mig blir det tufft. 

Belgien borde inte ha förlorat sett till målchanserna mot Slovakien i den första omgången. Och mot Rumänien tycker jag faktiskt att det stundtals var klasskillnad (2-0). De Bruyne var motorn och Lukaku hade två bortdömda mål. Jag tror att han är så oerhört sugen på att näta att det kommer att hända här. Han har verkligen spelat ihop till ett mål och som jag ser det kommer Belgien att skapa gott om målchanser för honom även i det här mötet. 

Preliminär elvor (Whoscored)

Trubin - Tymchuk, Zabarnyi, Matviienko, Zinchenko - Shaparenko, Brazhko - Yarmolenko, Sudakov, Mudryk - Dovbyk 

Casteels - Faes, Verthonghen, Theate - Castagne, Tielemans, Onana, Doku - Bruyne, Trossard - Lukaku 

Mitt bästa tips hos Betina blir Belgien att vinna + Lukaku att göra mål i matchen till 2.50! 

Har du inte provat Betinia ännu? Passa på och hämta 100% bonus upp till 500 kr 

Prova Betinias bonus här!

 

 

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto