Publicerad på 30 Sep - 14:23

0
article-img
Foto: Bildbyrån

Här är vinnarna av Swedish Bookmaker Awards 2021

Vid Swedish Bookmaker Awards 2021 av Rekatochklart presenterades de bäst presterande spelbolagen inom flera kategorier. Bet365 kammade hem utmärkelsen Bäst spelbolag för betting: Spelarnas val.


Bild: Chris Perry Photography

Under de senaste 12 månaderna har Rekatochklart och Speltips.se samlat in data och analyserat hur spelbolagen i Sverige presterat, inom en rad olika kategorier. Resultaten har fastställts efter omfattande marknadsundersökningar, exempelvis intervjuer med spelare hos de olika spelbolagen, för att identifiera de viktigaste och mest relevanta parametrarna svenska spelare tittar på när det kommer till val av spelbolag.

Under Bookmaker Awards 2021 avslöjades resultaten från datainsamlingen och de bästa spelbolagen presenterades. Syftet med utmärkelserna är att hjälpa svenska onlinespelare att lättare navigera sig fram på spelmarknaden och fatta bättre beslut när det kommer till spel online.

För att presentera vinnarna samarbetade Rekatochklart med den holländska fotbollslegenden Dirk Kuyt, som bland annat fick äran att presentera vinnaren av Spelarnas val-utmärkelsen, där användarna på Rekatochklart och Speltips.se fick rösta fram det bästa spelbolaget. Bet365 kammade hem utmärkelsen Bäst spelbolag för betting: Spelarnas val.

Ulrik Sandebäck från Rekatochklart, säger:
“Med Bookmaker Awards av Rekatochklart strävar vi efter att ge svenska spelare möjlighet att fatta mer informerade beslut när de bettar. Under det senaste året har vi samlat in och analyserat en massiv mängd data om prestandan hos svenska spelbolag, för att avgöra vilka som presterar bäst över relevanta parametrar. Trots pandemin har vi sett stor innovation från spelbolag i Sverige för att stödja spelare med en underhållande och trygg upplevelse när de bettar på sportevenemang.“

Vinnarna i kategorierna var:
Bäst fotbollsodds: Coolbet
Bästa urvalet av marknader: bet365
Bäst kundservice: bet365
Bäst bankalternativ: bet365
Bäst användarupplevelse: bet365
Bäst spelbolag för betting: bet365
Bäst spelbolag för betting: Spelarnas val: bet365

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto