Publicerad på 25 Okt - 16:49

0
article-img Foto: Rekatochklart

Hämta 200 kr gratisspel till Arsenal - Liverpool hos nya SBK!

Foto: Rekatochklart

Spelbolaget SBK som lanserade för mindre än en vecka sedan erbjuder nu en bonus för alla nya spelare. Som ny spelare kan man hämta 200 kr gratisspel när man sätter in 100 kr och satsar insättningen på valfritt spel. Perfekt att använda till stormötet i Premier League under helgen!

Bonusen som erbjuds är totalt 200 kr i gratisspel, 100 kr x 2. Du behöver sätta in 100 kr och satsa insättningen på valfritt spel med minsta odds 1.8. Så fort som spelet är rättat, oavsett vinst eller förlust, tilldelas ditt spelkonto gratisspelen om totalt 200 kr.

Hämta bonusen till matchen

  1. Skapa ett konto genom knappen nedan och sätt in 100 kr.
  2. Satsa 100 kr på Arsenal-Liverpool, minsta odds 1.8.
  3. Klart. När spelet rättats får du 200 kr gratisspel!

Till SBK bonus

18+ Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Regler & villkor gäller

Vilka är SBK?

SBK är den nya sportsatsningen i Sverige med odds från alla världens hörn. Ägare är det etablerade bolaget Smarkets som även erbjuder en spelbörs med svensk licens under samma namn. Nu har man vidgat sina vyer till att satsa på en vanlig sportsbook och man har som målsättning att erbjuda bäst odds i Sverige till sina spelare på sikt. 

Dessutom erbjuds en smidig app för alla spelare med svensk översättning där även den populära sökfunktionen finns för att sortera sig fram bland matcher. 

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto
X