Publicerad på 19 Jan - 10:58

0
article-img
Foto: Bildbyrån

Haka på Melker Sandebäcks Europatips: Vi kan få bra betalt!



Foto: Bildbyrån 

Vem är egentligen Rekatochklarts Andelsexpert Melker Sandebäck? Vi lät den 21-årige Marbellabon berätta om sig själv och kvällens andel på Europatipset! Köp andelen på denna länk.

Melker, du är vår andelskung - men vad mer? Berätta lite om dig själv! 
 – Kalmarkille som fyller 21 år under 2022, uppväxt med mycket idrott, som fotboll, innebandy och golf. Gjorde för en dryg vecka sedan min sista match i innebandyettan med CL98. Avslutade på topp med mål och seger efter drama mot Nyköping. 

Och nu är du bosatt i Spanien. Hur kommer det sig att du flyttat dit? 
– Ja, jag är bosatt i Spanien, har bott från och till i Spanien sedan sommaren 2020 då jag började jobba för en start-up direkt efter gymnasiet. Men för en vecka sedan så tog jag beslutet att flytta ned permanent. Jag flyttar ned för många olika anledning men den främsta är att jag ska börja på universitetet i Marbella till våren. 

Vad säger du om veckans Europatipsrad? 
– Veckans Europatipsrad är väldigt spretig med matcher från hela Europa och även Afrika, totalt nio olika liga/mästerskaps/cupmatcher. Där Manchester United Inleder med en viktig bortamatch mot ett Brentford, som är hemmastarka. Vi har även en match från Afrikanska mästerskapen, där Grupp D ska avgöras. Det är en lurig kupong och jag tror vi kan få bra betalt. 

Vilken är den tydligaste favoriten i din bok? 
– Tydligaste banken skulle jag säga Inter är, trots att det handlar om inhemska cupen. De möter ett Empoli som man inte har tappat en poäng mot sedan 2015. Inter har varit formstarka där de toppar Serie A och senaste förlusten var mot Real Madrid. Inter kommer vara en av mina spikar, går inte gardera ligamästarna, kupongen är tillräckligt svår ändå. 

Och om du plockar ut en fin skräll, vilket blir det då? 
– En match som jag kommer spela alla tecken på är match 13 där jag tror att Guinea Bissau kan vinna mot Nigeria. Nigeria har tagit två segrar och är redan klara för avancemang. Guinea Bissau kommer går för vinst då de fortfarande har något att spela om de behöver en vinst och att Egypten förlorar. Man föll tungt senast mot Egypten när man fick kvitteringsmålet bortdömt sent. 

Vilken är den bästa anledningen att köpa din ET-andel inför spelstoppet?
– Vi har ett väldigt fint system just för Europatipset där vi endast spelar två spikar och istället kör 8 halv och 3 hel. Detta spelar vi eftersom Europatipset har oftast väldigt många favoriter, som går att låsa på "halvor". Vi är pålästa på Rekatochklart och gör allt för att få 13 rätt igen. Jag grämer mig fortfarande över den uteblivna 10-miljonersvinsten från i somras, där vi satt med 1-2 på Falkenberg-Sundsvall men som slutade 1–1 och vi fick nöja om med sexsiffrigt. Men jag hoppas en så stor vinst kommer när som helst.

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto