Publicerad på 29 Aug - 11:47

0
article-img Foto: Bildbyrån

Guldboost i helgen: Få 10 gånger pengarna hos Betinia

Vi väntar oss en riktigt fin fotbollshelg med flera stormöten på agendan! Betinia erbjuder alla kunder en "Guldboost" med nästan dubbelt så högt odds. 

Till Betinias boostade odds!

Det har blivit allt vanligare med kampanjer som boostade odds hos spelbolagen och den här helgen är Betinia ett av bolagen med en av de allra mest roliga kombinationerna. 

En trippel med dessa matcher som boostas från 5.67 -> 10.00 gånger pengarna för alla kunder. 

Malmö FF - Djurgården 1

De regerande mästarna har haft svårt under tiden som man kombinerat allsvenskt spel med Europakvalet. Nu åkte MFF ur i CL-playoff mot Sparta Prag men kan i alla fall trösta sig med ett par hundra miljoner som kommer ticka in från ett gruppspel i Europa League. Sebastian Nanansi har lämnat laget så det är lite tid för andra att ta över hans roll och börja ta trepoängare på löpande band igen. Djurgården får en dags mindre vila och har en tuff bortamatch mot Maribor i kvalet till Conference League på torsdagskvällen. En del slitna ben inför MFF borta? Ja, då känns den här ettan inte dum när ettan möter tvåan i allsvenskan. En MFF-seger skulle mer eller mindre "avgöra" kampen om SM-guldet inför den sista tredjedelen av serien. 

Manchester United - Liverpool 2

Klopp-lösa Liverpool har inlett säsongen med två raka segrar medan Man Utd, som ständigt känns i någon form av orosmoment, slog Fulham med 1-0 innan man fick pisk borta mot Brighton. Förtroendet för Ten Hag kan snabbt urarta är känslan så United behöver hitta en betydligt högre lägstanivå den här säsongen. Kommer den här eller kommer Liverpool att vinna som många tror?

Juventus - Roma 1 

3-0 mot Como och 3-0 mot Verona. Juventus, eller "nya Juve", har fått en riktigt fin start på säsongen under Thiago Motta. Det här är ett Juve som känns betydligt mer som en enhet än tidigare års upplagor. Man har varit hård under sommaren och rensat ut en del underpresterande spelare och kravställningen är högre. Spelarna i Juve behöver arbeta extremt hårt i träning och match för att få Mottas förtroende i elvan och det tror jag blir en framgångsfaktor för den gamla damen. Roma har en spännande tränare i De Rossi, men frälsaren från förra säsongen har fått en kass inledning på säsongen. 0-0 i premiären mot Cagliari och torsk i hemmapremiären mot Empoli (1-2). Lagbygget känns lite spretigt i jämförelse med Juve och det kommer nog ta tid innan Roma växlar upp ordentligt. Jag tror Juve har en bra chans. 

Den här samlade trippeln med MFF att vinna, Liverpool att vinna och Juve att vinna hittar ni alltså till 10.00 X pengarna hos Betinia! 

Till Betinias guldboost!

 

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto
X