Publicerad på 4 Jul - 13:41

0
article-img Foto: Bildbyrån

Fortsätter Spaniens resa mot finalen? - 15x pengarna hos ComeOn!

 

Tror du på Tyskland så är det här erbjudandet inget för dig. Men för alla som har en starkare känsla för att Spanien vinner så erbjuder ComeOn hela 15 gånger pengarna på spansk seger i den här stekheta EM-kvarten! 

Få 15x på Spanien hos ComeOn!

Äntligen dags för kvartsfinaler och först ut är inga midre än Spanien vs Tyskland. Många tycker nog att Spanien är det lag som imponerat mest av alla i EM samtidigt är värdnationen självklart att mycket kompetent lag som aldrig går att räkna bort heller. 

Spaniens resa till kvarten har varit tämligen spikrak. Fyra raka segrar och 4-1 i åttondelen mot Georgien där målskyttet spreds ut på Rodri, Ruiz, Williams och Olmo. Detta efter en mardrömsstart där Georgien tog ledningen tidigt via självmål. Spanien har dock inte mött särskilt många superlag. Italien var en munsbit och Kroatien trötta. Nu väntar den absolut största utmaningen så här långt. Hur kommer Spaniens kortpassningsspel passa mot Tysklands intensiva presspel? 

Tyskland rivstartade mästerskapet med att blåsa över Skottland (5-1), slog Ungern med 2-0 och räddade 1-1 mot ett starkt Schwiez för att vinna gruppen. Segern mot Danmark satt ganska långt inne och nu väntar även för deras del tuffast möjliga motstånd. Det här kommer bli en fråga om vilken filosofi som är bäst för dagen och vilka individuella spelare som har sin dag. 

Preliminära elvor (Whoscored)

Spanien: Simon - Carvajal, Normand, Laporte, Cucurella - Pedri, Rodri, Ruiz - Yamal, Morata, Williams 

Tyskland: Neuer - Kimmich, Rüdiger, Schlotterbeck, Raum - Andrich, Kroos - Musiala, Gündogan, Wirtz - Havertz 

Så hur slutar den här matchen? 

Tror du på Spanien så finns en riktigt fin oddsboost att hämta ut hos ComeOn - du får 15x pengarna på Spanien att vinna.

Hämta erbjudandet hos ComeOn!

Erbjudandet gäller alla nya kunder! 

 

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto