Publicerad på 11 Jul - 15:51

0
article-img Foto: Snabbare

Final Boost - 15x pengarna på spanskt guld!

Foto: Snabbare

Vilken fotbollsfest vi har ett se fram emot på söndagen klockan 21:00. Då är alla blickar mot Berlin och mötet mellan Spanien och England. Spelbolaget Snabbare erbjuder alla nya kunder hela 15x pengarna på Spanien att vinna guld! 

Hämta 15x på Spanien hos Snabbare!

Spanien och underbarnet Lamine Yamal mot England med Harry Kane som visade kylan nog att kvittera mot Nederländerna innan England, återigen, avgjorde med ett sent mål. Många ser nog framför sig en match som Spanien för spelmässigt och där England ligger defensivt samlat för att sedan sätta fart med sina spetsiga spelare som Kane, Bellingham och Foden. 

Vi får se hur matchen gestaltar sig men klart är att Spanien, som skickade hem Frankrike i semin, är favorit hos de allra flesta. Oddsen under ordinarie tid ser ut som följer när denna artikel skrivs under torsdagen: 

  • Spanien 2.41
  • Oavgjort 2.90
  • England 3.55

Och jag personligen är mest inne på att Spanien lyfter pokalen. England har "hackat" sig igenom hela mästerskapet och haft en del flyt på vägen. Samtidigt har Spanien, som får tillbaka viktiga spelare från avstängning, övertygat i nästan varje match. Det är klart att England har chans att vinna men när jag får 15x pengarna på Spanien - som varit det bättre lagen av de två - så slår jag ett slag för det. 

Preliminära elvor 

Spanien: Simon - Carvajal, Normand, Laporte, Cucurella - Rodri, Ruiz - Yamal, Olmo, Williams - Morata 

England: Pickford - Walker, Stones, Guehi - Saka, Mainoo, Rice, Trippier - Bellingham, Foden - Kane 

Nya kunder hos Snabbare kan hämta 15x pengarna på Spanien att vinna guld! 

Till Snabbares bonus boost på Spanien!

 

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto
X