Publicerad på 10 Sep - 14:54

0
article-img Foto: Bildbyrån

Fin helgboost från Campobet - få tio gånger pengarna!

Landslagsuppehållet är över och i helgen spelas flera stekheta matcher runt om i Europa. Campobet erbjuder ett riktigt fint boostat odds på en rolig trippel: Få 10 gånger pengarna i stället för 5.67! 

Till oddsboosten hos Campobet!

 

Nations League och andra utom-europeiska landskamper är över för den här gången och nu är vi tillbaka in i ordinarie ligaspel. De flesta ligorna är inne i sin linda men här hemma i Sverige går Allsvenskan in i sin sista tredjedel. I Campobets boostade trippel har vi att regerande mästeren och serieledaren Malmö FF vinner borta mot AIK. På pappret är det ingen enkel match, då AIK verkligen har kommit igång sedan tränarbytet från Henning Berg till färöingen Mikkjal Thomassen. Samtidigt går det inte att blunda för att MFF har överlägset bäst förutsättningar i Sverige och dessutom kommer från att ha kört över guldutmanande Djurgården med hela 4-0. 

I den andra matchen är profetian att Arsenal slår värsta rivalen Tottenham. Martin Ödegaard är out efter landskampen sist och blir borta ett tag. Trots det har Arsenal en riktigt fin form inför mötet. Hemmalaget Tottenham har varit betydligt mer ojämnt och föll senast mot Newcastle med 2-1 på bortaplan. Tror du att Arsenal är storebror i det här mötet? 

Sist men inte minst så inkluderar erbjudandet att Atlético Madrid ska slå Valencia. Vi pratar lag tre i tabellen mot jumbon (!) Valencia. Det har dock bara gått fyra omgångar ska sägas, men en enda poäng på Valencia-kontot är förstås inte bra. Atlético är dessutom hemmalag här och därav känns det som en stabil spiketta på förhand. 

Trippeln har normalt oddset 5.67 men Campobet boostar upp den till 10.00 gånger pengarna.

Till boosten från Campobet!

Maxinsats 100 kr. 

 

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto
X