Publicerad på 23 Okt - 12:28

0
article-img Foto: Bildbyrån

Extrapengar på Bomben och Powerplay: "De tar sig i kragen"

Extrapengar både på Bomben och Powerplay den här veckan. Vi tog ett snack med vår andelsläggare Henrik Hedenskog som satsar extra hårt på fredag! 

För alla hockeyälskare är det extra värt att ta en titt på fredagens Bomben och Power Play! Det är precis vad vår andelskung Henrik Hedenskog gör! Vi får nämligen 300k extra på Bomben och 250k extra på Powerplay! 

Om du vill spela tillsammans med Henrik och rygga hans andelar så klicka in på vår sida för andelsspel! 

Till Rekats andelsspel!

Tjena Henrik, hur är läget med dig och hur känns formen när det kommer till andelsspelen? 

– Det är bra tack, så länge vädret håller sig på god fot med oss. När det gäller formen så har det varit lite stolpe ut den senaste veckan, men det är man medveten om i den här branschen. Inför andelsspelen har vi ändå goda förhoppningar om att pricka in tre gröna bockar på bomben och åtta gröna på powerplay-kupongen på fredag. Även om utdelningen inte blev superstor så var det ändå en fin slant laget fick dela på förrförra veckan när bomben satt. Ett system som faktiskt hade god chans till en högre utdelning. 
 
Så berätta om den här veckans andelsspel! Hur ser du på bomben - där har du två system ute? 

– Såhär tidigt på veckan är det lite svårt att sia om hur man tänker. Mycket beror på hur streckfördelningen ser ut och man vill ju helst inte tro på att det ska bli tre stycken 2-2 resultat, vilket skulle ge dålig utdelning. Vi siktar på några "säkra" kort för att sedan fylla på med lite lågprocentare. Färjestad att göra minst tre mål har funkat bra de senaste gångerna och trots en tuff bortamatch så tror jag det blir utgången där.
 
Hur är upplägget för de två olika systemen? 

– Det ena för 200 kr/andelen blir lite efter storleken och antal andelar.  Det andra och den billiga varianten (73 kr) blir ett klassiskt system där vi kör enkelt och satsar på tre tecken på samtliga lag, men också ett system där vi försöker gå efter lite större pengar. 
 
Och så har vi Powerplay med 250k extra. Vad tycker du om raden? 

– Det är en rolig kupong där vi får sex matcher från Hockeyallsvenskan och två från Hockeyettan. Det känns som att det kan bli jämna matcher rakt igenom och strecken kommer att bli relativt jämna. Det behöver inte betyda att det blir låg utdelning för det. 
 
Slutligen, vilken är den bästa spiken och den bästa skrällen på PP? 

– Mariestad tror jag tar sig i kragen och slår Tranås hemma och borde kunna vara en vettig spik. Bästa skrällen är tuff, men jag antar att BIK kommer få agera stora favoriter mot Östersund, vilket inte är orimligt, men att åka till Östersund en fredag är ingen rolig sak att göra och dessutom kanske inställningsfrågan kan komma att visa sig. Den som synar får se.
 

Om du vill spela tillsammans med Henrik och rygga hans andelar så klicka in på vår sida för andelsspel! 

Till Rekats andelsspel!

 
Lästips: Profilerna på Rekat - Henrik Hedenskog: "Alla lag kan göra två mål i hockey"

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto
X