Publicerad på 5 Jul - 10:05

0
article-img Foto: Rekatochklart

Boostat odds på Bellingham mot Schweiz!

Foto: Rekatochklart

England mot Schweiz kan bli en riktig nagelbitare. För den som tror att "konstsparkaren" Jude Bellingham nätar igen så erbjuder Snabbare en riktigt fin oddsboost! 

Boosten hittar du under kategorin "Odds Boost" på Snabbares hemsida

Nya kunder hos Snabbare får upp till 2000 kr i insättningsbonus! 

Hämta Snabbares bonus!


Ja, det är en läskig match som väntar ifrågasatte Gareth Southgate och hans England har att vänta på lördagskvällen. England tog sig med nöd och näppe vidare mot Slovakien. Det krävdes 90+5 minuter innan Jude Bellingham räddade England från totalfiasko. Hans cykelspark satt perfekt och 1-1 betydde förlänging, en förlängning där Harry Kane visade vägen med ett snabbt 2-1-mål som blev matchens sista. 

Schweiz kommer till det här kvartsfinaletmötet med maxat självförtroende efter att ha slagit ut Italien med buller och bång. 2-0-resultatet var aldrig hotat och lite i underkant. När man redan fällt en draka så varför inte fälla en till? England har förstås högre individuell kvalitet men Schweiz är otroligt vassa i omställningarna.
Jag tror definitivt att Schweiz kan göra det här till en spännande match, men vem som vinner matchen vågar jag inte sia om lika mycket. 

Då passar det bra att Snabbare har ett boostat odds på en målskytt i stället. Gör Jude Bellingham det igen så får vi en boost från 4.75 till 6.00 pengarna på Bellingham! Spelet hittar ni under kategorin "odds boost" och nya kunder får dessutom upp till 2000 kr i insättningsbonus via våra länkar här i artikeln. 

Preliminära elvor (Whoscored)

England: Pickford - Walker, Stones, Konsa - Alexander-Arnold, Rice, Mainoo, Saka - Bellingham, Foden - Kane 

Avstängd: Marc Guehi

Schweiz: Sommer - Schär, Akanji, Rodriguez - Widmer, Freuler, Xhaka, Aebischer - Vargas, Ndoye - Embolo

Upp till 2000 kr i bonus hos Snabbare

 

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto
X